2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 22 پست
منم میدونم که تا اخر عمرم زجر میکشم

خیلی خیلی سخته مخصوصا وقتی دیگه تورو نخواد😭🥲🥲

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
نتونستم به زندگی عادیم برگردم همش احساس تنهایی و گریه میکنم با ازدواج دومم خیلی بهتر شدم کمتر گریه م ...

یه طلبی دست بابام داشتیم خیلی منتظر بودیم بهمون بده 

من خونه مادرشوهرم زندگی میکردم، خیلی نذر ونیاز کردم تا پوله دستمون بیاد برم سر زندگی خودم

همین که بابام گفت پولتون آمادست شوهرم 180 درجه عوض شد انگار منتظر پوله بود تا منو بیرون کنه 😔

بابامم گفت 3سال نوکریشون کردی 3 سال یه جشن عروسی واست نگرفتن 3سال اذیتت کردن بکارتت رو از دست دادی حالا که اینطوره من هزار تومن از پوله رو بهش نمیدم این باشه جای مهریت 

همسرمم گفت طلا هم باشی نمیخوامت پولم حرومتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه طلبی دست بابام داشتیم خیلی منتظر بودیم بهمون بده  من خونه مادرشوهرم زندگی میکردم، خیلی نذر ...

وقتی گفت پولم حرومتون بگو مهریه منم حرومت عندالمطالبس باید میدادی همش عرضه نداری بدی حرومت باشه

گلم واقعا بخاطر چیزای الکی جدانشین خیلی سخته ولی وقتی دیگه همسرت نخوادت نمیتونی کارکنی چون اون دیگه دوست نداره نفرینش نکن واگذارش کن به خدا ،،خدا خودش میدونه چی جوابش بده 😔

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
وقتی گفت پولم حرومتون بگو مهریه منم حرومت عندالمطالبس باید میدادی همش عرضه نداری بدی حرومت باشه گلم ...

به نظر تو من باید پوله رو بهش بدم؟ 

بابام میگه با ابروت بازی کرده، 3سال سرکارت گذاشته 

3سال بدبختی کشیدی، بکارتت رو ازت گرفته عین یه دستمال ازت استفاده کرده تا دیده پولش امادست به تو گفته برو پشت گوششو دید پوله رو میبینه این پول حق تو هست

شوهرمم گفت حق بچه یتیم خوردن نداره بابامم گفت حق یه دختر بیگناه که با هزار امیدو آرزو تو یه اتاق مادرشوهر زندگی کرد و اخرشم گفتی نمیخوامت چی؟ اون خوردن داره؟ 

من نمیتونم خودمو قانع کنم که این پول حق بدبختی هایی که کشیدمه 😔

دلم واسش میسوزه به بابام التماس کردم گفتم بهش بده گفت خاک تو سرت کنن که اون تو رو نمیخواد تو واسش دستو پا میزنی

به نظر تو من باید پوله رو بهش بدم؟  بابام میگه با ابروت بازی کرده، 3سال سرکارت گذاشته  3 ...

ببین گلم ولی حرمت بین پدر و همسرت از بین رفت خیلی سخته بخوای درستش کنی البته درست شدنشم غیرممکنه

دیدی همسرت واقعا سواستفاده کرده پولو دادی بهش برنگردون اگر دوستت داره برگرد اگر نداره فایده نداره اگر دوست داشتی پولو جلوش پرت کن به دستش نده جلو پاش پرت کن البته اگر من باشم پولشو برنمیگردونم چون حقمه

عزیزم بازم میگم اگر عشقتون دوطرفس ادامه بدید خوب فکراتو بکن جدایی خیلی دردناکه زخمی تو قلبته که هیچ کس خوبش نمیکنه اگرم توانایی ادامه دادن نداری جداشو