2789
عنوان

طلاق

332 بازدید | 22 پست

کیا با اینکه خیلی عاشق طرفشون بودن ولی جدا شدن؟؟ یعنی طلاق گرفتن؟ 

یا کلا خانوم هایی که جداشدین چطوری با غم خودتون کنار اومدین؟ 

من زندگیم یک قدمی جداییه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم من عاشقش بودم اون منو نخواست خیلی سخته اولاش همش اشک و گریه بود الان تو فکرم هست و فراموشش نکردم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
عزیزم من عاشقش بودم اون منو نخواست خیلی سخته اولاش همش اشک و گریه بود الان تو فکرم هست و فراموشش نکر ...

تونستی به زندگی عادیت برگردی؟ 

منم خیلی عاشقشم خیلی کوتاه اومدم خیلی مدارا کردم

ولی حس میکنم بازیم داده

میشه کسایی که جدا شدن بگن بعدش ازدواج خوبی داشتن یا نه

گاهی اوقات قرار است که در پیله درد،نم نمک شاپرکی خوشگل و زیبا بشوی.گاهی انگار که باید بگندی در خود،تا مبدل ب شرابی خوش وگیرا بشوی.
تونستی به زندگی عادیت برگردی؟  منم خیلی عاشقشم خیلی کوتاه اومدم خیلی مدارا کردم ولی حس میکنم ...

نتونستم به زندگی عادیم برگردم همش احساس تنهایی و گریه میکنم با ازدواج دومم خیلی بهتر شدم کمتر گریه میکنم ولی خب بازم در روز ۳ یا ۴ بار یادش میفتم گاهی اوقات اشکم درمیاد

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
چی بگم‌عزیزم خب سخته ولی چاره ای نیست دیگه بعضی وقتا انشالله مشکلت حل میشه 

منم با شناختی که از خودم دارم دیگه نمیتونم حتی به یکی دیگه نگاه کنم

اسمم مریمه میشه واسم با دل شکستت دعا کنی؟ 😭