yeganehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 566 عنوان عصب کشی 91 بازدید | 15 پست دیروز دکتر دوتا دندونمو باهم عصب کشی کرده یکیش درد میکنه یعنی اشاره میشه درد میگیره قبل عصب کشی هم همینجور بود. چیکار کنم. اون یکی خوبه درد نداره خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 1401/09/23 | 21:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آفتابی،آفتابی عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 943 چون عصب کشی شده، مابقی اعصاب، تحریک شده، نگران نباش، خوب میشه 👷♂️🙂من آرش هستم یک آقای آقا.😊👷
جیغ۷ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 453 طوری نیست تا چند هفته ام ممکنه درد کنه کم کم دردش کم میشه بعد از چند هفته اگه کم نشد برو پیشش
yeganehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 566 چون عصب کشی شده، مابقی اعصاب، تحریک شده، نگران نباش، خوب میشه ولی اون کناریش که عصب کشی شده خوبه درد نداره. میگم شاید خوب عصب کشی نشده خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم
yeganehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 566 طوری نیست تا چند هفته ام ممکنه درد کنه کم کم دردش کم میشه بعد از چند هفته اگه کم نشد برو پیشش چهار تا دیگم باید عصب کشی کنم انقد دیر رفتم کلا خراب شدن دندون هام. مرسی از ت. خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم
جیغ۷ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 453 چهار تا دیگم باید عصب کشی کنم انقد دیر رفتم کلا خراب شدن دندون هام. مرسی از ت.&nb ... منم یدفعه ۴ تا باهم از بین رفت
آفتابی،آفتابی عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 943 ولی اون کناریش که عصب کشی شده خوبه درد نداره. میگم شاید خوب عصب کشی نشده اوکه دیگه عصب نداره درد کنه ، شبکه عصبی فک درد میکنه، 👷♂️🙂من آرش هستم یک آقای آقا.😊👷
yeganehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 566 اوکه دیگه عصب نداره درد کنه ، شبکه عصبی فک درد میکنه، آخه قبل عصب کشی هم همینجور بود حالا عصب کشی شده چرا بازم درد میکنه. خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم
yeganehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 566 منم یدفعه ۴ تا باهم از بین رفت از شما عفونت هم داشت قبلش عکس گرفت گفتش کیست عصب کشی کنم خوب میشه و در کنارش گفت دارو بخور سفالکسین میخورم. آموکسیسیلین بخورم بهتره ؟ خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم
جیغ۷ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 453 از شما عفونت هم داشت قبلش عکس گرفت گفتش کیست عصب کشی کنم خوب میشه و در کنارش گفت دارو بخور سفالکسین ... اره یدونش عفونتم داشتهدچی خودش داده بخور ب من مترونیدازول اموکسی سیلین داد
آفتابی،آفتابی عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 943 آخه قبل عصب کشی هم همینجور بود حالا عصب کشی شده چرا بازم درد میکنه. منکه چندتا تجربه مشابه داشتم. 👷♂️🙂من آرش هستم یک آقای آقا.😊👷
yeganehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 566 ببخشید هزینه هر عصب کشی چند دراومد دونه ای ۱۲۰۰ خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم
yeganehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 566 با پر کردنش ..ببخشید کجا اره عصب کشی پر کردن ۱۲۰۰. روکش هم گفته ۱۳۰۰من ماهان هستم خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم