2777
2789
عنوان

عشق اول

96 بازدید | 16 پست

این مشکل یکی از دانش آموزامه خودش عاشق یه پسر دیگه بود ولی باباش داداش به یه مرد پولدار بنظر شما تو زندگی عشق مهمه یا ثروت؟این دانش آموز چون تو مدرسه مشروب خورده بود باباش برای اینکه کنترلش کنه به زور دادش شوهر ولی شما اگه مختار باشید بین دو تا کدومو انتخاب میکنید؟

این دانش اموز احمقت باید با پدرش میجنگید تاوان ضعیف بودن بدبختیه دلت یرای ادمای ضعیف نسوزه

تو محیطی نیس که بتونه بجنگه هیچ حامی و پشتیبانی نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پولدار باشه همچی داشته باشه 

همه آروزهای برآورده کنه 

عشق مشق یادش میره😑🤗🙂😘❤️

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

از بچه ۱۶ ساله چه انتظاری داری؟مثلا چیکار میکرد؟خودکشی میکرد؟

ولش کن ❤️🌷 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

از بچه ۱۶ ساله چه انتظاری داری؟مثلا چیکار میکرد؟خودکشی میکرد؟

یک کلام میگفت من ازدواج نمیکنم پدرجان هرگهی که دلت میخاد بخور ولی من باهاش ازدواج نمیکنم

نهایتا پدره میخاس بزنتش

خب این دختر هم باید پدزشو میزد

من تو ۷ سالگی فهمیدم که به قدرت مبارزه نیاز دارم برای زندگی بهتر و رفتم کلاس رزمی

سالها بعد فهمیدم پول لازمه خوشبختیه

رفتم دنبال پول

جیگر داشتن برای مبارزه با هرخری الخخصوص پدرمادر

لازمه زندگیه

لایک نکن
واقعی میگی؟زندگی بدون عشق بنظر من هیچ معنایی نداره

عزیزدلم این روزا همه چی پول شده 

انشالله خوشبخت بشه بله میشه 

❤️❤️ راس میگم 

یک کلام میگفت من ازدواج نمیکنم پدرجان هرگهی که دلت میخاد بخور ولی من باهاش ازدواج نمیکنم نهایتا پدر ...

تو رو خدا در مورد پدر و مادر اینجوری حرف نزن من تو زندگی این دانش آموز نیستم ولی یه بار که ازش پرسیدم زندگیت تا الان چطوره؟گفت فعلا دارم از پولاش استفاده میکنم😑😕

یک کلام میگفت من ازدواج نمیکنم پدرجان هرگهی که دلت میخاد بخور ولی من باهاش ازدواج نمیکنم نهایتا پدر ...

😹😹😹 باشه عزیزم شما جای اون نیستی که قضاوتش نکن