2777
2789

پسرم چهارسالشه خیلی سرماخورده دوسه روزه خیلی خیلی سرفه میکرد تا حدی که پس میاورد ولی از دیشب مرتب چند بار بهش اب نمک دادم قر قره کنه الان خیلی بهترشده از دیشب سرفه هاش خیلی کم شده داره قط میشه دکترم بردم خیلی دارو داد ولی این اب نمکه خیلی بهترش کرد 

شمام اگه بچتون مریضه براش درست کنین تا زودتر خوب بشن 

بچه من از عصری تب کرده🥺

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش دکتر تا انتی بیوتیک بده 

احتمالا ویروسه اخه داداشش هم گرفته ولی اون تب نداره. باباش هم چند روز قبل تب کرد

حالا باباش فردا بیاد میبرم دکتر با این حال

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
تبش از همون روز اول شروع شد یا اول علائم داست بعد تب

از اول یهو تب لرزکرد وافتاد وبیحال شد نه  ابریزش نه هیچی یهو سرفه تب ولرز 

انقد که همون شب اول  تو خواب تاصبح ناله میکرد 

احتمالا ویروسه اخه داداشش هم گرفته ولی اون تب نداره. باباش هم چند روز قبل تب کرد حالا باباش فردا بی ...

اره یه ویروس خیلی قویه من نمیزارم سرما بخوره اصلا از دختر خواهرشوهرم گرفتش اون اومد ومریض بود 

سرماخوردگی نیست آنفولانزاست

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
از اول یهو تب لرزکرد وافتاد وبیحال شد نه  ابریزش نه هیچی یهو سرفه تب ولرز  انقد که همون ش ...

بدنش عفونت داره باید آنتی بیوتیک بخوره منم دخترم همینجور آخر زد به گوشش

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
اره یه ویروس خیلی قویه من نمیزارم سرما بخوره اصلا از دختر خواهرشوهرم گرفتش اون اومد ومریض بود 

اخه ما یه ماه قبل گرفته بودیم. خدا کنه این ضعیف تر باشه بخدا جون ندارم دیگه🥺