2777
2789

سلام دوستان بابام دیروز از بالا ب ارتفاع ۳ متر پرت شده پایین مچ دستش و لگنش شکسته گفتن صبح باید عمل شه و پلاتین بخوره 

تورو خدا اگر میدونید میشع بگید بعد از عمل پلاتین برای لگن باید چند وقت استراحت مطلق داشته باشه بعد چند وقت میتونه راه بره .خیلی درد داره بعد از عمل؟؟😔

خیلی نگرانم تو رو خدا اگر چیزی میدونید راهنمایی کنید ممنون🙏🏻😭😭😭😭😭

خدا بهش سلامتی بده 

عملش که سخت نیست ولی مراقبت خیلی میخواد 

بستگی به بنیه اش داره و میزان همکاریش  فقط مراقب باشین زخم بستر نگیره 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

مادر من دو سال پیش لگنش شکست و تازه چند ماهه میتونه با عصا بلند شه و کارهای خودش را انجام بده 

بهش روحیه بدین معمولا کسانی که این مشکل براشون پیش میاد هراس بعد از واقعه میگیرن و یه مقدار از نظر روحی بهم میریزن حرف های عجیب و غریب میزنن  بیشتر از نظر روحی دجار مشکل میشن 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر من دو سال پیش لگنش شکست و تازه چند ماهه میتونه با عصا بلند شه و کارهای خودش را انجام بده  ...

وای یعنی بعد از دوسال میتونن راه برن 😭🥺

یعنی تا دوسال درد داشتن؟و نمیتونستن بلند شن و راه برن؟

خدا بهش سلامتی بده  عملش که سخت نیست ولی مراقبت خیلی میخواد  بستگی به بنیه اش داره و میز ...

ببخشید خیلی سوال میپرسم خیلی استرس دارم 

فقط اینک بعد از عمل چون پلاتین میزارن خیلی درد دارن ؟

چند وقت باید استراحت داشته باشه ؟بعد چند وقت میتونن راه برن ؟

وای یعنی بعد از دوسال میتونن راه برن 😭🥺 یعنی تا دوسال درد داشتن؟و نمیتونستن بلند شن و راه برن؟

اره خیلی مامان من  اذیت شد 😔 البته بگم کلا مامان من خیلی سختی کشیده این اتفاق هم شوک بزرگی بزاش بود اصلا همکاری نمی کرد ولی اگر باهامون همکاری میکرد زود تر سر پا میشد 

ان شاءالله بابای شما زود خوب بشه 

برای چی زخم بستر میگیرن؟ باید چکارکنیم ک زخم بستر نگیره ؟؟

چون  نمیتونن خودشون جابجا بشن و اگر هم لاغر باشن تاثیر داره چون گوشت بدنشون روی جا ساییده میشه و به مرور زخم میشه 

برای پیشگیری مدام جابجاش کنین و اگر هم میتونین تشک مواج براش بگیرین و روزی چند بار حالت خوابیدنش تغییر بدین و کمکش کنین بشینه 

خود دکتر بهتون میگه که از کی میتونه بشینه 

مامان من ترس ورش داشته بود و پوکی استخوان هم داشت برای همین طول کشید 

ان شاءالله بابای شما زود خوب بشه 

از نظر تغذیه بهش برسین و توالت فرنگی هم براش بگیرین 

ببخشید خیلی سوال میپرسم خیلی استرس دارم  فقط اینک بعد از عمل چون پلاتین میزارن خیلی درد دارن ؟ ...

خواهش میکنم عزیزم 

یکم آره جای پلاتین اذیت میکنه البته بستگی به مهارت جراح هم داره.  ولی به مرور اون درد کمتر میشه مسکن هم بهش میده توی بیمارستان هم معمولا مرفین میزنن 

وااای یا خدا🥺😭😭 خیلی ممنون از لطفت

خواهش میکنم عزیزم 

توکل به خدا 

راستی ما پرستار برای مامانم گرفتیم اونا بیشتر بلدن جابجا کنن چون دوره و تجربه دبدن 

خواهش میکنم عزیزم  توکل به خدا  راستی ما پرستار برای مامانم گرفتیم اونا بیشتر بلدن جابجا ...

فقط ی سوال اینک لاغر باشه هم بازم زخم بستر میگیره؟ چاق باشه 

برای زخم بستر بدتره یا لاغر؟؟؟

مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت 💜

ببخشید خیلی اذیتت کردم و مزاحم شدم🙏🏻

فقط ی سوال اینک لاغر باشه هم بازم زخم بستر میگیره؟ چاق باشه  برای زخم بستر بدتره یا لاغر؟؟؟ ...

اگر  خیلی  لاغر باشه زخم بستر بگیره آسیبش بیشتره چون به استخوان میرسه ولی اگر معمولی باشه نه چاق نه لاغر احتمالش کمتره چون هم راحت تر تحرک میکنه هم مقاومت بدنش بیشتره

خواهش میکنم هر سوالی داشتی بگو من در خدمتم 

اگر  خیلی  لاغر باشه زخم بستر بگیره آسیبش بیشتره چون به استخوان میرسه ولی اگر معمولی باشه ...

مرسی عزیزم خیلی خیلی محبت داری انشالله عاقبت بخیر بشی🙏🏻💓

متاسفانه بابام خیلی لاغر هست😔😔😭

خیلی نگرانم دارم دیوونه میشم نمیدونم باید چکارکنم😭😭😭

همون تشک مواج ک گفتین باید بگیریم 

شماهم تشک مواج گرفتین ؟چ مارکی خوبه

مرسی عزیزم خیلی خیلی محبت داری انشالله عاقبت بخیر بشی🙏🏻💓 متاسفانه بابام خیلی لاغر هست😔😔😭 خیل ...

عزیزم ان شاءالله که خدا کمکش کنه 

تشک مواج آره داداشم گرفت مارکش یادم نیست  ولی به برق میزدیم و از حالت یکنواختی در میومد .

خود لوازم طبی فروشی ها هم راهنمایی میکنن

عزیزم من مامانم چون خودش هم خیلی سختی کشیده و بی حوصله بود این شکستگی لگن خیلی براش سخت بود ولی ان شاءالله بابای  شما راحت تر باهاش برخورد میکنه و زودتر خوب میشه.  شرایط روحی خیلی تاثیر داره . خیلی زیاد  

دعا میکنم به حق حضرت زهرا سلام الله علیها بابات خیلی زود سرپا بشه عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792