ی چند هفته بود سرد شده بود حالم خوش نیس زدم موهام کوتاه کردم تا کمرم بود خیلی گریه کردم 💔🤦♀️
میخوام اخلاقم عوض کنم بسه دیگه من خیلی آدم احساسی هستم اصلا وابستگی زیادی داشتم دارم ولی ی تغییری تو خودم ایجاد کردم فعلا دارم ب خاطر موهام گریه می کنم شاید خنده دار باشه براتون ولی خیلی سخته💔 من دیگه مثل قبل نمیشم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من حستو تجربه کردم همین یک ماه پیش ولی منو بخاطر زشتیم ولم کرد هنوزم که هنوزم نتونستم تغییر بکنم و قوی بشم😔
حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوانهای خودم را زیر بار همه زندگیهای نکردهام، حس میکنم.!🌚
درخت میکنم...اگر واقعا میخوای تغییر کنی ی چیو بدون...اون خودتو دوست داشته باش،اول عاشق خودت باش بعد دیگران،تو با انتخاب حس ناراحتی با احساس خودت داری شروع میکنی به شکنجه کردن خودت و این بزرگترین اشتباه...از حالا شروع کن
🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮 🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽 🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄. من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه
درخت میکنم...اگر واقعا میخوای تغییر کنی ی چیو بدون...اون خودتو دوست داشته باش،اول عاشق خودت باش بعد ...
چه خبره یه چیز کوچیکتر بکن
🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮 🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽 🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄. من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه