ی چند هفته بود سرد شده بود حالم خوش نیس زدم موهام کوتاه کردم تا کمرم بود خیلی گریه کردم 💔🤦♀️
میخوام اخلاقم عوض کنم بسه دیگه من خیلی آدم احساسی هستم اصلا وابستگی زیادی داشتم دارم ولی ی تغییری تو خودم ایجاد کردم فعلا دارم ب خاطر موهام گریه می کنم شاید خنده دار باشه براتون ولی خیلی سخته💔 من دیگه مثل قبل نمیشم
من حستو تجربه کردم همین یک ماه پیش ولی منو بخاطر زشتیم ولم کرد هنوزم که هنوزم نتونستم تغییر بکنم و قوی بشم😔
حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوانهای خودم را زیر بار همه زندگیهای نکردهام، حس میکنم.!🌚
درخت میکنم...اگر واقعا میخوای تغییر کنی ی چیو بدون...اون خودتو دوست داشته باش،اول عاشق خودت باش بعد دیگران،تو با انتخاب حس ناراحتی با احساس خودت داری شروع میکنی به شکنجه کردن خودت و این بزرگترین اشتباه...از حالا شروع کن
🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮 🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽 🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄. من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه
درخت میکنم...اگر واقعا میخوای تغییر کنی ی چیو بدون...اون خودتو دوست داشته باش،اول عاشق خودت باش بعد ...
چه خبره یه چیز کوچیکتر بکن
🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮 🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽 🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄. من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه