2777
2789
عنوان

ولم کرد رفت😞😞🚶‍♀️

1613 بازدید | 45 پست

ی چند هفته بود سرد شده بود حالم خوش نیس زدم موهام کوتاه کردم تا کمرم بود خیلی گریه کردم 💔🤦‍♀️

میخوام اخلاقم عوض کنم بسه دیگه من خیلی آدم احساسی هستم اصلا وابستگی زیادی داشتم دارم ولی ی تغییری تو خودم ایجاد کردم فعلا دارم ب خاطر موهام گریه می کنم شاید خنده دار باشه براتون ولی خیلی سخته💔 من دیگه مثل قبل نمیشم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من حستو تجربه کردم همین یک ماه پیش ولی منو بخاطر زشتیم ولم کرد هنوزم که هنوزم نتونستم تغییر بکنم و قوی بشم😔

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚

درخت میکنم...اگر واقعا میخوای تغییر کنی ی چیو بدون...اون خودتو دوست داشته باش،اول عاشق خودت باش بعد دیگران،تو با انتخاب حس ناراحتی با احساس خودت داری شروع می‌کنی به شکنجه کردن خودت و این بزرگترین اشتباه...از حالا شروع کن

چرا بعضی ها وقتی ناراحت میشن موهاشونو کوتاه میکنن 

درک نمیکنم🗿💔(ToT)

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه

فدای سرتتتت

دختر قوی باش پسرا اندازه پشه ارزش ندارن

اون پسری عم ک ارزش داره نمیره میمونه 

موهاتو کوتاه کردی؟فرداسرت ازش لذت ببر موی کوتاهم تنوعه اینارو کسی داره بهت میگ ک تجربه کرده

پس قوش باش همه‌چی اوکی میشه

⁦⁦←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم⁦🌈🎡🎠🖇️
درخت میکنم...اگر واقعا میخوای تغییر کنی ی چیو بدون...اون خودتو دوست داشته باش،اول عاشق خودت باش بعد ...

چه خبره یه چیز کوچیکتر بکن

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه