2821
2789
عنوان

پدرشوهرم

116 بازدید | 2 پست

دوستان معمولا همه درمورد مادرشوهر هاشون انتقاد میکنن من برعکس در مورد پدرشوهرم 

خیلی آدم رو مخی هست با همه چیز کار داره احت بگم خاله زنکه الکی برای این که حرص منو دربیاره میگه خونت کثیفه بی انظباتی  غذات اینطوری در حالی که من الان 3 سال تشکیل آن اده دارم حاصل عشقمون ی بچه یک سالیس 

من خونمون رو هر 6 ماه یک بار کامل تمیز میکنم ی بار برای عید خونه تکونی میکنم ی بارم برای اساس کشی همه چیز رو میشورم 

کار های روز مره هم که میکنم مثلا نظافت حموم دستشویی کابینت رخت خواب یخچال همه چیز تمیز میکنم خیالم از خودم راحته 

اما این پدرشوهرم رو مخمه دوست دارم جوابش رو بدم ایندفعه اما نمیدونم چطوری هم بفهمه کارش رشته هم دلخور نشه چون اخلاق بدی داره زود قهر میکنه 

بهتر بذار قهر کنه راحت شی از فضولیاش

بنظرم اگه شوهرت جنبه داره و اخلاقش میشناسی اول با اون درمیون بذار و ازش بخواه ب روشی ک بلده و اخلاق پدرش دستشه این موضوع حل کنه

اگه نشد خب جواب بده به درک که قهر میگنه فضول

بگو پدرجون پس شما که نظرت اینجوریه هفته ای یکی دو روز از شرکت خدماتی برای من خدمتکار بگیرید خونمو نظافت کنه

اگه اعتراض کرد بگو خب پس من و شوهرم راضی هستیم

شما مهمونی میای یه سر میری.خودت بخاطر زندگی ما اذیت نکن

بهتر بذار قهر کنه راحت شی از فضولیاش بنظرم اگه شوهرت جنبه داره و اخلاقش میشناسی اول با اون درمیون ب ...

شوهرم میگه خودت حرفت رو بهشون بزن 

منم میخوام جوابش رو بدم که دیگه دخالت نکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز