2777
2789
عنوان

داستان زندگیم :)

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 64 پست
۱۷

من از شما یه سال کوچیک ترم همیشه دوست داشتم یه برادر بزرگ داشتم باشم ای حرفایی که میخوام بهتون بزنم رو فکر کنین خواهرتون داره بهتون میزنه چون من دارم برای داداشم تایپ میکنم

دختری که تو این سنه قطعا آرزو های بزرگ و کوچیک زیادی داره شاید اهداف تحصیلی و...

اگر من جای اون دختر بودم منم همون جوابا رو بهتون میدادم حتی اگه ازتون خوشم میومد چون من یه دختری هستم که به چارچوب های خانوادگی و دینی پایبندم اون دختره از کجا باید تشخیص میداد شما یه آدم مزاحمید یا نه واقعا احساسات پاکی دارد 

حالا داداش عزیمز من توصیه ای که میتونم بهتون بکنم اینه که رو خودتون کار کنین پیشرفت کنین و چند سال دیگه برای خواستگاری اقدام کنیم 

ای شه شطرنج فلک مات مرا برد تورا🧡

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از شما یه سال کوچیک ترم همیشه دوست داشتم یه برادر بزرگ داشتم باشم ای حرفایی که میخوام بهتون بزنم ...

لطفا دیگه اصلا بهش پیام نده چون اینجوری تو چشمش فقط یه مزاحم میشید 

سنگینی خودت و حفظ کن 

یه دوره مثلا ۵ ساله برای خودت تعیین کن حسابی کار و تلاش کن موقعیت خودتو بالا ببر

مطمئن باش کم پیدا میشه دختری پسری رو که چشمش پاکه و سر به زیر کار و بارش خوبه رد کنه 

من از شما یه سال کوچیک ترم همیشه دوست داشتم یه برادر بزرگ داشتم باشم ای حرفایی که میخوام بهتون بزنم ...

ممنون :) ولیخوب میترسم بدنش بره :) برا همین تو این فکر بودم به صاحب کارم رو بندازم که بتونم با سلیقه خودم یه حلقه براش جور کنم نشونش کنم ولی خوب وقتی منو نمیخواهد بدش میاد ازم چطوری همچین جسارتی بکنم :)

ممنون :) ولیخوب میترسم بدنش بره :) برا همین تو این فکر بودم به صاحب کارم رو بندازم که بتونم با سلیقه ...

گفتم بهت شاید فک کرده تو مزاحمی و واسه دوستی اونو می خوای خیلی از دخترا خب خوششون نمیاد

ممنون :) ولیخوب میترسم بدنش بره :) برا همین تو این فکر بودم به صاحب کارم رو بندازم که بتونم با سلیقه ...

از نام کاربریت حدس میزنم ترک باشی اهل کدوم شهری ؟فعلا ۱۷ سالشه اگه درسش اینا خوب باشه بعید میدونم 

زنجان ، میترسم از دستش بدم ، یهو یکی پا پیش گذاشت ؟ :)  

خوب اوندا سن اول گت مامو وا دنن بی جلسه خواستگاری گدوز گورون نه اولیر 

اورک دن دعا الیرم خوشبخت اولاسان قارداشیم و هر نه خیر دی او اتفاق توشه ❣️

خودت مستقیم نباید بری  ..

خوب ب مامانم بگم مامان یه دختری یه چند سالی میشه که تو قلبمه ولی چون نتوستم بهش بفهمونم حسمو تو بیا برو ازش خواستگاری کن ؟ نمیگه اخه به چیت دلخوشی ؟