2777
2789
عنوان

سرطان خون😔😔😔

585 بازدید | 16 پست

دخترا کی سراغ داروخانه تهران داره برا دارو‌کمیاب یا تبریز

دنبال وگاس پارگار آمریکایی میگردیم.

لطفاً لطفا هرکس می‌دونه بگه.

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

داروخانه 13 ابان رفتی یا هفت تیر

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونستی که اگه یه روز خدایی نکرده دنبال یه داروی کمیاب بودین، شماره تلفن ۱۴۹٠، برای پیدا کردن دارو های کمیاب عالیه.
واسه دوستاتونم بفرستید
شاید کسی احتیاج داشته باشه مشکلش حل بشه.

میدونستی که اگه یه روز خدایی نکرده دنبال یه داروی کمیاب بودین، شماره تلفن ۱۴۹٠، برای پیدا کردن دارو ...

گفت در شبکه موجود نمی باشد

اگر خیلی واجب بود سرچ کن تو اینستا کارگو ترکیه  با اونا صحبت کن شاید بیارن

چهار روز وقت داره برا تزریق.لوسمی حاد 

شهرک غرب تهران خیابون سپهر یه داروخونه هست کنار شیرینی فروشی ضیافت اونجا یه آقایی هست به اسم آقا رضا ...

دلاله یا چی؟

چون اینا اصلا اوضاع مالیشون خوب نیست

پگاسپارگاز؟؟؟بعیده پیدا بشه متاسفانه 

الان هندی هست

اپلیکیشن تیتک رو نصب کنید، ان‌شاالله پیدا کنید🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
پگاسپارگاز؟؟؟بعیده پیدا بشه متاسفانه  الان هندی هست اپلیکیشن تیتک رو نصب کنید، ...

ممنونم

هندی دکترش قبول نمیکنه