2777
2789
عنوان

بد دهنی همسر

367 بازدید | 28 پست

کیا شوهراشون بد دهنن و فحش میدن؟شما در مقابل فحش های اونا چیکار میکنین؟

چیکار کنم که حرف زشت نزنه.؟

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

چندساله ازدواج کردی؟

نمیخوام نا امیدت کنم ولی آدم بددهن تغییر نمیکنه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه من فحش نمیده ولی گاهی وقتا بددهن میشه

خب بددهن همون فحشه دیگه...

چه فرقی داره؟

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

چندساله ازدواج کردی؟ نمیخوام نا امیدت کنم ولی آدم بددهن تغییر نمیکنه

5 ساااااااااال.

شوهر من گاهی به شوخی یه فحشایی میداد توقع داشت منم بخندم اوایل کار نداشتم ولی یه بار که فحش داد اسم مامانشو آوردم بهش فحش فحش دادم خیلی عصبانی شد ولی آخرین فحشش بود، به هیچکس توصیه نمیکنم ولی واسه من کارساز بود

5 ساااااااااال.

برا من ۱۰ساله

فایده نداره فقط بی تفاوت باش

اگه عکس العمل نشون بدی بدتر میشن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

شوهر من گاهی به شوخی یه فحشایی میداد توقع داشت منم بخندم اوایل کار نداشتم ولی یه بار که فحش داد اسم ...

منم مادرشو فحش میدم ولی فایده نداره براش مهم نیست

شوهر من گاهی به شوخی یه فحشایی میداد توقع داشت منم بخندم اوایل کار نداشتم ولی یه بار که فحش داد اسم ...

برای من این راه هم کارساز نیست متاسفانه، چون تازه اون بدترشو میگه

برا من ۱۰ساله فایده نداره فقط بی تفاوت باش اگه عکس العمل نشون بدی بدتر میشن

اخه چطور بی تفاوت باشم وقتی سر هر چیزی بهم توهین میکنه و دهنشو باز میکنه و هرچیز از دهنش میاد میگه

من شوهرم بددهنی کنه من دستم هر چی باشه میشکونم حتی اگه گوشی یانمکدان یاهرچی وبهش می گم خشم تو در کلامت هست خشم من در دستم البته جدیدا روی خودم کار کردم وبهش می گم بی تربیت وبیشخصیت بددهن 

منم مادرشو فحش میدم ولی فایده نداره براش مهم نیست

منم هر چیزی میگه ، میگم با خودتی و خانوادت ولی براش مهم نیس