یک مقدار پول داشتم درواقع کل سرمایه ام.تو بانک سپرده داشتم.برادرم گفت باطل کن برات طلا بخرم.کلی اصرار.هر روز میگفت ضرر میکنی.حتی میگفت یک روز که بانک طول میکشه بریزه به حسابت ضرره.من امروز کل سرمایه ام رو ریختم به حسابش که برام طلا بخره.الان اومده میگه طلا کشیده پایین نخریدم.مبگم پس چرا انقدر هول بودی که پول رو بکشم بیرون.حالا من نگرانم که کل پولم به حسابشه بی مدرک.میدونم برادرمه کلی خب دلم خالی شده.انقدر اصرار داشت چرا نخرید.هر دقیقه میگفت ضرر کردی.سود روز حساب میکرد چرا الان نخرید؟
استارتر رسیدی چیزی نداری که مثلا ریختی به حسابش.اعصابم بهم ریخت.به مامانت بگو اینکه میگفت یه روزم بمونه بانک ضرره حالا تو حساب اون مونده ضرر نیست.چرا حس خوبی ندارم واقعا.خدا کنه نقشه بدی نداشته باشه و سرت کلاه نزاره.
استارتر رسیدی چیزی نداری که مثلا ریختی به حسابش.اعصابم بهم ریخت.به مامانت بگو اینکه میگفت یه روزم بم ...
به خدا الان میگم مامانم میگه زشته میگی داداشته.میگم پس چرا عجله داشت.حتی یک روز صبر نداشت.هر لحظه باهام حرف میزد پولت رو بردار.زتگ میزد قیمت طلا بگیر.امروز پول ریختم اومده میگه نخریدم طلا اومده پایین.خواهرم و مادرم میگن نگو زشته.پس من چی؟کل سرمایه بود
به خدا الان میگم مامانم میگه زشته میگی داداشته.میگم پس چرا عجله داشت.حتی یک روز صبر نداشت.هر لحظه ب ...
نگران نباش وقتی اومد برو تو خلوت با ملایمت انگار که نگران پول نیستی بگو داداش انشالله کی طلارو میخری اگر نمیصرفه من با پولم میخوام خودم یه کاری کنم.تو اولین فرصت پولو بزن به حسابم که هرچی بمونه از ارزش میفته