2777
2789
عنوان

نظر بدید

263 بازدید | 30 پست

یک مقدار پول داشتم درواقع کل سرمایه ام.تو بانک سپرده داشتم‌.برادرم گفت باطل کن برات طلا بخرم.کلی اصرار.هر روز میگفت ضرر میکنی.حتی میگفت یک روز که بانک طول میکشه بریزه به حسابت ضرره.من امروز کل سرمایه ام رو ریختم به حسابش که برام طلا بخره.الان اومده میگه طلا کشیده پایین نخریدم.مبگم پس چرا انقدر هول بودی که پول رو بکشم بیرون.حالا من نگرانم که کل پولم به حسابشه بی مدرک.میدونم برادرمه کلی خب دلم خالی شده.انقدر اصرار داشت چرا نخرید.هر دقیقه میگفت ضرر کردی.سود روز حساب میکرد چرا الان نخرید؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو پشیمون شدی برگردونه

الان گفتم.البته لحنم تند بود آخه خیلی ناراحت شدم.گفت برنمیگردونم میخوای چیکار کنی؟مامانم میگه حالا بذار دستش باشه.غریبه که نیست.اخه اینکه اصرار داشت وردارم چرا نخرید

اون میخواست عمل خودش بگذره متاسفانه ساده گیرت آورد فکر نکنم دیگه پس بده

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

عزیزم بلند ترین آیه قرآن که صفحه است آیه 282 سوره بقره میدونی درمورد چیه در مورد اینکه اگه به کسی پول دادی باید بنویسی و شاهد هم داشته باشی، برو معنیشو بخون، مشخصه که خیلی مهمه حتی بین دو بردار هم باید نوشته بشه، 

ان شاء الله مشکلی پیش نمیاد عزیزم

دیگ خدافظی کم با پولت😂

خودم ته دلم خالی شده.پول چند سال کارم بود.پشیمونم به حرفش کردم.قبل ورداشتن میگفت تو بریز من همون روز طلا میخرم.الان نخریده.اومده حتی محل نداد رفت تو اتاق

عزیزم بلند ترین آیه قرآن که صفحه است آیه 282 سوره بقره میدونی درمورد چیه در مورد اینکه اگه به کسی پو ...

اشتباه کردم.پشیمونم.حالا چیکار کنم.مامانم طرفدارشه.میگه دستش باشه حالا.نمیخوره که.