2777
2789

بلدی نمی خواد یه کیف پول اکترونیکی میسازی بعد یه ادرس خواهی داشت میری پول میدی ارز دیجیتال به کیفت واریز میشه بعد یه مدتم میری نصف قیمت میفروشی کلی ضرر میکنی یا رمز کیف پولت رو گم میکنی کلا به فنا میری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلدی نمی خواد یه کیف پول اکترونیکی میسازی بعد یه ادرس خواهی داشت میری پول میدی ارز دیجیتال به کیفت و ...

در این حد بلدم 😂😂😂😂منظورم فیوچرز بود، استفاده از اهرم ها نه فقط خرید و فروش

دوره داره

ولی برای شروع 500 هزار بذار کنار

بیا تو بیت پین، نصفش رو تتر بخر و بخش دیگه ارزی مثل ترون و اتریوم و اینا

یه مدت زیر نظر داشته باش اونا رو

دستت میاد ولی دوره داره یکی هست تو یوتیوب 

الان اسمشو خاطرم نیست

.

باید خیلیییی اموزش ببینی . مثلا ۲۵ ساعت از شبانه روز باید اموزش ببینی همه وقتو انرژی و پولتو  باید بدی. چون مثه گرگه تو یه ثانیه ادمو با پولش میخوره . غیر قابل پیش بینیه تحلیل پذیر نیست زیاد . ولی خب خوبه در کل درامدش . 

باید خیلیییی اموزش ببینی . مثلا ۲۵ ساعت از شبانه روز باید اموزش ببینی همه وقتو انرژی و پولتو  ب ...

من خودم دوساله دارم اموزش میبینم البته نه دائم. چون ذهنم آشتفه اس . نمیتونم تمرکز کنم ‌ . تو این دوسال هنوز آروم نشدم که بخوام شروع کنم ‌ .

نکن این کارو ۴۵ ملیون پولم رفت

خوب نمیشه بدون اینکه دانش کاری رو داشت واردش شد خواستم بدونم از عزیزانی که بلدن اصولی کار کنن بپرسم که از کجا تونستم کامل آموزش ببینن

خوب نمیشه بدون اینکه دانش کاری رو داشت واردش شد خواستم بدونم از عزیزانی که بلدن اصولی کار کنن بپرسم ...

اموزش انلاین و حضوری ارز دیجیتال ،فارکس، و متاورس در  vstron.net

پشتیبانی خوبی داره کانال سیگنال دهی دایمی...

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم. لطفا با من مدارا کنید. من غرق غم، اضطراب،احساس سختی و فشار، ناراحتی، بی حوصلگی، و در عین حال تلاش می کنم این نخ نازک بریده نشه و شرایط را هندل کنم. با من مدارا کنید...
دوره داره ولی برای شروع 500 هزار بذار کنار بیا تو بیت پین، نصفش رو تتر بخر و بخش دیگه ارزی مثل ترو ...

به عنوان مشاور ارز دیجیتال حرف شما کاملا اشتباه ترون اتریوم و یا هر ارز دیگه ای رو پیشنهاد نمی کنم الان سرمایه گذاری فقط روی شت کوین هایی که کف قیمت هستند مناسبه 

دستگاه ماینر خریدم ۴۵ملیون الان شده ۷ملیون

کی خریدی دستگاه ماینر رو

اولا دستگاه ماینر برق زیادی مصرف می کنه دوما با یه دستگاه که نمیشه کاری انجام داد حداقل باید چندین دستگاه به صورت سری به هم وصل بشه و باید میلیارد ها تومان هزینه کرد