حلالت من خودم یادم میفتع انقد میخندم.هر دفعه هم میرم یه ادم جدید میاد بالا سرم .سری قبل به منشی گفتم بابا اینجا همه لخت منو دیدن که بیچاره شوهرم فک میکنه فقط خودش دیده🤣🤣🤣کلی خندید گفت بزار بقیه هم یه فیضی ببرن
یادش بخیر ،من بار اول م دستمو گرفته بودم پایین میگفتم پشیمون شدم پشیمون شدم😁🙈
عزیزم از اینکه لیزر کردی راضی ای چقد هزینت شد با چه دستگاهی انجام دادی و موهات چجوری بود
لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو میبینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
من که واسه بکینیخیلی خیلی خیلی دردم میاد ..جاهای دیگمو نه درد نداره اما بکینی و خط باسن جونم در میاد اماااااا هر سری تغییراتو ک میبینم دردا فراموش میشه باز میرم😂😂😂
رو نمیخواد که حالا من جلسه قبل لاین باسنو میخاست بزنه گفت بادستت دوتا شو بکش من دوتارو نمیتونستم گف ...
😂😂😂😂😂😂🤦🏻♀️
عزیزم راضیای با چه دستگاهی انجام دادی و کجا چقد هزینت شد
لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو میبینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
آره بابا .برا زایمان اولم رفتم اتاق عمل یهو یه عالمه مرد جوون و خوشتیپ جمع شد بالا سرم شلوارمو کشیدن من هنگ کردم یهو نیم خیز شدم دکترم اومد گفت اینا تو بیهوش بشی میرن خدایی به شعورم توهین کرد ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم گرفتم خوابیدم .بعدش همسرم میپرسید اتاق عمل مردم بود؟گفتم نبابا مث حموم زنونه بود🤣🤣🤣🤣