2777
2789
روووم نمیشههه😂😂😭😭😭

با این تصور برو که هوووو روزیصد تا بهتر از مال منو میبینی عادیه واسش🤣

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا موندم جلسه اول رفتم چیکار کنم اونجا😐از بس خجالت میکشم😂

سخته بار اول ..ولی چشاتو ببند ..راهی نیس ...من همکارام میرفتم ،۳ سال مقاومت کردم ولی دیدم چاره ای ندارم ..پوستم به ژلیت حساسیت پیدا کرده بود ...خیلی داشتم داغون میشدم ..به نتیجه کار فک کن 

خودتو دوس داشته باش ❣تا بتونی دیگران رو هم دوس داشته باشی 🤗
منم دفعه اولی ک رفتم انقدر خجالت میکشیدم بهم گفت من اینجا زیاد میبینم‌ پس ریلکس باش🤣🤣🤣

اره زیاد میبینن ،حالا من برای نوار قلب رفته بودم روم نمیشد سوتینمو کامل دربیارم با کلیی خجالت درش آوردم دیدم نگاشون کرد بهم خندید😐شانس منه😑اون همه مراجعه کننده میان بهشون نمیخنده ولی تا مال منو دید خندید :/

کلا چقدر طول می‌کشه تا تموم بشه کارش؟

لیزر بیکینی نهایت ۱۰ دقیقه تازه با مداد کشیدن و این چیزا

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️