2777
2789
عنوان

وای بیاین

48 بازدید | 5 پست

دخترم یکساله اس از همین الان یکمی عصبی مثلا یه کوچولو دعواش کنی میزنتت میره در خونه وایمیسه کلی حرف میزنه متوجه نمیشم چی میگه انگشت اشاره میاره بالا با تهدید صحبت میکنه🤨🤨🤨🤨

میترسم بزرگه شه از این بچه ها بی تربیت که بچه مردم رو میزنن بشه 😟

منم رو این فضول خانم حساسم خیلییییی فضوله به شدت اما متوجه شدم خیلییییی زیادی هم ماشاالله باهوشه مثلا بلده وقتی یکی دعواش میکنه چیکار کنه دعواش نکنن یا چیزی می‌خواد تو بهش نمیدی اما اون راضیت میکنه بهش بدی 

حالا بگذریم چیکار کنم با این بچه از الان شروع کرده همه رو میزنه بعدم بوسشون میکنه 🤨😂

مطمئنم در آینده دعوا ها میشه سر این بگه خدا به خیر کنه

از همین الان فهمیده چیکار کنه 

بزار برا بقیه اینجور باشه ولی برا تو جلوشو بگیر 

لایک نکنننننن🦖، اگ تو یه تاپیک دیگ بات بحث کردم ولی تو یه تاپیک دیگ بات مهربون بودم بدون اسم کاربریا یادم نمیمونه وگرنه من هنوزم ازت بدم میان عن خانوم فضول😒🔫🔫      کاربر نی نی سایتی عزیز: حس ششم و زهرمااااار حس ششم و مرضضضض       چالش ناشناس، حرفی سخنی بوگو : https://harfeto.timefriend.net/16728622879540

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو پیش روانشناس بپرس ببین چیکار باید بکنی

خیلی فکرمو درگیر کرده خیلی بیشتر از سنش هزارماشاالله میفهمه 

مامانم چادر منو پوشیده بود این میدونست چادر منه رفت از سر مامانم کشید 

وای به حال کسی که دست به گوشیم بزنه یه کارایی میکنه دهنت وا میمونه گیراییش هم خوبه اما اینکه بچه ها رو میزنه یک سالم بیشتر سن نداره 

دو ماه دیگه هم خودم زایمان میکنم مطمئنم یه بلایی سر اون میاره 

خیلی فکرمو درگیر کرده خیلی بیشتر از سنش هزارماشاالله میفهمه  مامانم چادر منو پوشیده بود این می ...

خب این کارارو اکثر بچها میکنن

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒