2821
2789
عنوان

سالمد

152 بازدید | 6 پست

تا حالا از این سایت خرید داشتین؟ 

کیفیت کاراش خوبه؟

چه کسی پیروز جنگ است؟‏نمیدانم عزیزم،‏نمیدانم چه کسی پیروز است‏ اما بی شک کسانی که جوانی را باختند، ما بودیم...... خوشبحال اونایی که تا الان مهاجرت کردن. خوشبحال اونایی که هنوز میتونن یه جوری برن. خوشبحال اونایی که مامان و باباشون دستشون به دهنشون میرسه و میتونن ساپورتشون کنن. ما که بگا رفتیم دوستان، تموم شد زندگیهامون. از الان تا وقتی زنده هستیم قراره فقط واسه آرزوهامون گریه کنیم. 😞.

مسخره من دیوونه ۵ ۶ تا مانتو و کاپشن و پالتو گرفتم یکیشم استفاده نکردم در حد استفاده نیست

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙
مسخره من دیوونه ۵ ۶ تا مانتو و کاپشن و پالتو گرفتم یکیشم استفاده نکردم در حد استفاده نیست

واقعا؟

خداروشکر که گفتید میخواستم چند تا سفارش بدم🤦‍♀️

چه کسی پیروز جنگ است؟‏نمیدانم عزیزم،‏نمیدانم چه کسی پیروز است‏ اما بی شک کسانی که جوانی را باختند، ما بودیم...... خوشبحال اونایی که تا الان مهاجرت کردن. خوشبحال اونایی که هنوز میتونن یه جوری برن. خوشبحال اونایی که مامان و باباشون دستشون به دهنشون میرسه و میتونن ساپورتشون کنن. ما که بگا رفتیم دوستان، تموم شد زندگیهامون. از الان تا وقتی زنده هستیم قراره فقط واسه آرزوهامون گریه کنیم. 😞.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا؟ خداروشکر که گفتید میخواستم چند تا سفارش بدم🤦‍♀️

انقد حرصم گرفته ک نگو تازه فروشگاهش شهر خودمون هست خرید حضوری کردم اینجوری شد

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙
انقد حرصم گرفته ک نگو تازه فروشگاهش شهر خودمون هست خرید حضوری کردم اینجوری شد

وای چه بد

من میخواستم اینترنتی پالتو و کاپشن سفارش بدم

یعنی کیفیت کاراش انقدر بد بود؟

وای چه بد من میخواستم اینترنتی پالتو و کاپشن سفارش بدم یعنی کیفیت کاراش انقدر بد بود؟

قیمت کاراش خیلی پایینه ب همون اندازه هم جنس کاراشون بده بازم بستگی ب خودت داره من ک هیچکدومشونو نپوشیدم 

قیمت کاراش خیلی پایینه ب همون اندازه هم جنس کاراشون بده بازم بستگی ب خودت داره من ک هیچکدومشونو نپوش ...

ممنون عزیزم که اطلاع دادید، به هر حال پولی که میخوام دو تا پالتو بخرم میرم یه دونه خوبشو میگیرم

حضوری خرید میکنم مطمئن تره