2777
2789
عنوان

کم کاری تیرویید

65 بازدید | 3 پست
جواب ازمایشم ٥/٢٨tsh بود چون چربی هم بالا بود دکتر گفت رژیم بگیر ٣ ماه بعد تکرار کن هیچ دارویی نداد چه مواد غذائی بخورم که نرمال بشه
خدايا براي تمام نعمتهايت شكر
سلام همسر من کم کاری تیرویید داره ..اونواع کلم ... بادام زمینی ... هلو ... رو نباید بخوره
 یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چغندر، انواع کلم، بادام زمینی، سویا و شلغم نباید بخورن.ماهی دوبار در هفته و استفاده از نمک دیدار و دارو که حتما باید زیر نظر متخصص غدد مصرف کنند.
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
2827
2791
2779
2792