2821
2789
عنوان

#عکس.سونو

203 بازدید | 10 پست

حدس میزنید چی باشه و بگین حدسی میگین یا از‌رو جمجه،بنظرتون فسمت ناب یعنی آلت تناسلی مشخصه؟

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
نه اون قسمت پایین پاش هست 

عکس‌سمت چپیه برجستگی هست یعنی‌اون‌نیس؟؟

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو اینجا بفرس

فرستادم اینجا قبلا گلم ممنون

ایشون گفتن دختر یه نفر دیه هم بود درست حدس میزد اون هم گفت پسر 

البته هردوی اینا خطا دارن نمیدونم ب کدوم اطمینان کنم😂

فرستادم اینجا قبلا گلم ممنون ایشون گفتن دختر یه نفر دیه هم بود درست حدس میزد اون هم گفت پسر  ...

اره واقعا من ک دکتر خیلی ماهری رفتم خودشم موند چیه😂گفت هم به پسر میخوره هم دختر ولش کن بعدا بیا هرچی دقت میکنم معلوم نمیشه

اره واقعا من ک دکتر خیلی ماهری رفتم خودشم موند چیه😂گفت هم به پسر میخوره هم دختر ولش کن بعدا بیا هرچ ...

🤭

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز