2777
2789
عنوان

یه سوال🤭

169 بازدید | 14 پست

بادی اسپلش خوبه واقعا؟

اصل و فیک داره که انقدر قیمتاش متفاوته؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

بوش مونگار نیس ولی 

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبه ولی روزی سه بار حداقل باید بزنی تا بوش باشه زیاد موندگاری نداره من یه موقع هایی میزنم بیشتر اسپری رکسونا استفاده میکنم ۱۲ ساعت کامل موندگاره قیمتاشم خوبه 

اکانت دست یه نفره یه جا دیدی دو مدل حرف زدم بدون دروغ گفتم 🤧 
اره من دوساله استفاده میکنم عالیه از حموم ک میای ب بدنت اسپری کن تا سه چهار روزم بوش میمونه ینی عالی ...

کدوم بادی اسپلش سه چهار روز موندگاری داره😑 من همشونو استفاده کردم فوقش ۵ ساعت موندگاری داشته باشن 

خوبه ولی روزی سه بار حداقل باید بزنی تا بوش باشه زیاد موندگاری نداره من یه موقع هایی میزنم بیشتر اسپ ...

اسپری رکسونا مگه فقط برای زیر بغل نیس؟؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
اصل فیک نداره رایحه تند بخر من همیشه میگیرم

قیمتش چنده عزیزم؟

خوبه ولی روزی سه بار حداقل باید بزنی تا بوش باشه زیاد موندگاری نداره من یه موقع هایی میزنم بیشتر اسپ ...

۱۲ ساعت مثال زدم من یک روز درمیون میرم حموم بعد حموم میزنم تا دفعه بعد ک میرم حموم بوش هست 🦦 اون ۱۲ ساعت جوریه ک یکی از ۱۰ متریت رد بشه بوشو حس میکنه

اسپری رکسونا مگه فقط برای زیر بغل نیس؟؟

ن والا🦦 من برا زیر بغل گردن شونه هام و هرجا ک دلم بخاد اسپره میکنم🤣🤣🤣  

ن برامن میمونه ویکتوریا من چندساله میزنم عزیزم

🦦 کدوم رایحه؟؟ کدوم رنگگگگ من ویکتوریا گرفتم ۱۸۰ موندگاریش خیلی کمه 😫