2789
عنوان

بفرماتو.. 😻😘🌺🥰💖

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 80 پست
چه تاپیک قشنگی مرسی واقعا❤

عزیز دلی بانوو😻💖🌺🌿

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه شوهر خوبی قدرشو بدون

تودل واست پست گذاشتم دیدی ؟ تنوع خرج بده تو بهانه هات همش نگو مریضم😂

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺
بار دار نیستن علائم پریودم دارم ولی نمیاد نمیدونم چرا

اگه منتظر نی نی هستی ان شالله ک خبرشو بهمون بدی

اگرم نه میاد گل🌺

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
هوا ابری ،بچه ها گوشی م ازم گرفتن دوری نیم ساعت بازی میکنن بلاخره تونستم گوشیم ازشون بگیرم بیام تو ن ...

به به.. 

ان شاءالله بارون دارین😻😻😻

شلغم با نمک یا شکر؟؟ 😅

دلم هم صحبت میخاد از اینایی که بشینی کنارش کلی حرف نگفته داشته باشی باهاش .. امان که من هیچکیو ندارم ...

منم دلم ی هم صحبت خوووب میخواد ک بشینم کلی حرف بزنم باهاش

دهنشم قرص باشه😮‍💨😮‍💨

روحه من چند وقتیهمرده..💔 
چی بپزیم حالا الان شوهره برسه خودم بزنم به مریضی بگم چیزی نپختم☹

ای کلک😂😂😂😂😂

استانبولی ماکارونی کوکو یچی بزار 

خخخخ  منکه دیشب پریود شدم هیچکاری نتونستم بکنم شوهرم طفلی از سرکار اومد خودش غذا درست کرد چایی ...

به به خدا برا هم نگهتون داره😻🥰🌺

تودل واست پست گذاشتم دیدی ؟ تنوع خرج بده تو بهانه هات همش نگو مریضم😂

اوه خواهر اونی که گفتی زنگ بزنم بریم بیرون

می ترسم مغزش قفل کنه اونطوری بگم😂😂

الان تو این گرونی و اوضاع بری بیرون کلی برات پول آب میخوره اونم با سه بچه😁

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
شوهر من میاد خونه انگار یه بت یه گوشه افتاده سرش تو گوشیه هیچ کاری نمیکنه 

همسر من بمن میگه همش عین بت تو گوشیم😅

مرسی قشنگم همینقدر که گفتی کلی ارزش داره الان همسایمون چایی آورد آرایشگاه واسه همه😂

قربونت عزیز پرروزی باشی

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
دعوا کردن الان اومد دنبالش عین برج زهرمار بود پسره 

خدا بخیر راضی باشه 

متاسفانه اغلب عروسیا بخاط خرجای سنگین و دخالتای خانواده ها همینه

اوه خواهر اونی که گفتی زنگ بزنم بریم بیرون می ترسم مغزش قفل کنه اونطوری بگم😂😂 الان تو این گرونی ...

پس منتفی هست (خداکنه املاش درست باشه 😂)سه تا بچه ادم به چوخ می‌ره ماهم سه تا هستیم ،پس یه املت بزن یا دختر داری بگو یچیزی اماده کنه

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺