2777
2789

چندروزیه حالم خوش نیست هم باردارم هم بچه ۲۱ماهه دارم هم سرما خوردم🤕

همچی باهم اومد سراغم خونه که دیگه ترکیده

انگار همه جا منفجر شده

برا پسرمم از آشپزخونه غذا خریدم که بخاطر من گشنه نمونه...

به زور گاز و تمیز کردم شلغم و لبو بارگذاشتم

حالا تنم نمیکشه پاشم

راهکاری یا دمنوشی تجربه دارین که بخورم سرحال بشم!؟

💜لطفاََ نفری یه صلوات واسه سلامتی خانواده‌م و نی نی‌م بفرستید💜                                      مرسی خوشگلا💋                                                                               از خدا ممنونم که هرچیزی رو آرزو کردم بهم بخشید🙏 خدایا شکرت                                                 ❤️ مامانِ یه توت فرنگی و یه آلبالوی تودلی🍓 🍒                                         پسرای قشــنگم👼🏻مرسی که به زندگیمون اومدین و زندگیمونو شیرین‌تر کردین...😍👶🏻
عزيزم بهترين كار استراحت كردنه برات خونه ات سرحال كه شدي كارگر بيار تميز كنه

ممنون بابت راهنماییت گلم،واقعا خونه تمیز باشه آدم حالش بهتره.میبینم خونه ترکیده انگار بیشتر مریض میشم

💜لطفاََ نفری یه صلوات واسه سلامتی خانواده‌م و نی نی‌م بفرستید💜                                      مرسی خوشگلا💋                                                                               از خدا ممنونم که هرچیزی رو آرزو کردم بهم بخشید🙏 خدایا شکرت                                                 ❤️ مامانِ یه توت فرنگی و یه آلبالوی تودلی🍓 🍒                                         پسرای قشــنگم👼🏻مرسی که به زندگیمون اومدین و زندگیمونو شیرین‌تر کردین...😍👶🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون بابت راهنماییت گلم،واقعا خونه تمیز باشه آدم حالش بهتره.میبینم خونه ترکیده انگار بیشتر مریض میش ...

منم مثل شمام خونه بهم ريخته ست ميره رو مخم ولي فعلا چاره اي نيس استراحت كن بهتر شي خونه هم تميز ميشه غصه نخور

تو معجزه زندگي مايي💋♥️
عزیزم یه استامینوفن بخور یکم سرحال میشی کاراتو انجام بده 

ممنون استامینوفن خوردم