2777
2789
عنوان

سرزنش کردن خود ممنوع⛔

191 بازدید | 8 پست

با ضمیر ناخودآگاهتون شوخی نکنید...

.

زمانی که شما به شوخی یکسری حرفهارو به زبون میارید، شاید خودتون فکر کنید شوخیه اما ضمیر ناخودآگاهتون همه چیز رو میشنوه و تک تک اونهارو باور میکنه.

.

مثلا میگی:

ما که شانس نداریم!

ازدواج! عمرا!! مگه دیوونم!

ما که هیچ وقت پولدار نمیشیم، اینا مال از ما بهترونه! منکه ازین شانسا ندارم!

.

اوایل شما دارید شوخی میکنید اما ضمیر ناخودآگاه مثل یه بچه ست که هر حرفی رو به سادگی باور میکنه...

.

ضمیرناخودآگاه فرق شوخی و جدی رو متوجه نمیشه، حتی وقتی به شوخی خودتو تحقیر می کنی، باور می کنه که انگار بی ارزش و پر از اشتباهی.

.

کم کم میبینید که واقعا بدبیاری هاتون بیشتر شده، دلتون نمیخواد ازدواج کنید یا اگه هم دلتون بخواد فرد مناسبی رو پیدا نمیکنید.

چون وقتی این حرفارو زدید، ضمیر ناخودآگاهتون به کائنات وصله، باور میکنه و کائنات هم به ارتعاش ضمیر ناخودآگاهتون پاسخ میده.

.

یادتون باشه

به شوخی برای خودتون باورسازی نکنید

به شوخی خودتون رو تحقیر و سرزنش نکنید

برای جلب توجه و مظلوم نمایی به خودتون برچسب های منفی و ناجور نزنید

.

مثلا نگو

اره از من احمق تر جایی پیدا نکردی!

اگر هم به شوخی حرف و باوری می سازید، فقط حرفها و باورهای مثبت باشه

.

مثلا بگو

جدیدا همش اتفاقهای خوب برام میوفته

آدمای خوب سر راهم میان

همش دارم پول جذب میکنم

#مسعود بلاش

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

چه عالی گفته😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه میشه نفهمه؟چرا فکر کردین ضمیر ناخودآگاه مثل بچه اس؟چرا حرفه‌ای دیگران را تکرار می‌کنید بی تحقیق؟

ولی تجربه هم همین و ثابت می کنه

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
مگه میشه نفهمه؟چرا فکر کردین ضمیر ناخودآگاه مثل بچه اس؟چرا حرفه‌ای دیگران را تکرار می‌کنید بی تحقیق؟

این مقاله رو بخونید تا متوجه بشید

https://tehrannlp.com/پنج-حقیقت-ناخودآگاه-قدرت-ذهن-nlp/#i-3

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
کی تجربه داشته که با همین تلقینها تغییر کرده باشه؟

خود من تجربه داشتم