2777
2789
عنوان

نماز

434 بازدید | 26 پست

دوستای عزیزم سلام، من آدم مذهبی ای هستم و به رعایت احکام دینی مقیدم، اما چون خانواده ام به نماز سخت گیر بودن و زده شدم، همیشه تو نماز خوندن تنبلی میکنم

شماهایی که اهل نماز اول وقتین و نمازهاتون رو مرتب میخونین، نکته ای دارین که به من بگین تا بتونم نمازام رو مرتب بخونم ‌‌؟ همیشه بابتش عذاب وجدان دارم

منم گاهی وقتا یادم می‌ره انقد ناراحت میشم

دنیا واقعا عجیبه!از اون عجیب تر قلب آدماش(: اگه صدنفر بهت روحیه مثبت بدن ولی ینفر منفی، قلبت می‌شکنه(:  حواسمون به قلبای هم باشه♥️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نماز قضا مثل ساندویچ یخ زده ای که میخوری اما دیگه مثل ساندویچ گرم به دلت نمیشینه‌ هست.پس سعی کن به محض گفتن اذان نماز بخونی عزیزم.راهکار هم رفاقت با شهدا و آشنایی با اخلاق و خصوصیات شهداست‌.نماز شب و زیارت عاشورا هم خیلی تاثیر داره 

دیگه نماز یک وظیفس بایدکوتاهی وتنبلی نکرد، میدونیم که باید به درجه ای رسید بدونیم درمقابل خداوندباید اعمالمون روبجابیاریم و بانماز خودمون روشستشوی روحی بدیم و به معنویات وخداوند نزدیک شیم

یه پیرمرد بود که نمازاش همه اول وقت بود و نماز قضا نداشت.یه بار زمستون در اتاقش برای نماز صبح میخواست بره بیرون وضو بگیره.در ازبس هوا یه بود باز نمیشد اون پیرمرد خیلی ناراحت بود که نمیتونه وضو بگیره برای نماز و نمازش قضا میشد.رو کرد به خدا گفت خدایا یه عمر بندگیتو کردم که اول وقت نماز بخونم اما امروز صبح در یخ زده باز نمیشه به حرمت اون بندگی هایی که کردم به امروز صبح رو نماز بدون وضو میخونم که نمازم قضا نشه تو از من این نمازو قبول کن.نمازشو بدون وضو خوند اما اول وقت خوند.پیرمرده بعد از مدتی از دنیا رفت اومد به خواب یکی از اشناهاش خیلی جاش خوب بود خیلی جوان شده بود ازش پرسیده بود چه جای قشنگی داری ،پیرمرده گفت بود همش بخاطر نمازصبحی بود که بدون وضو بود اما اول وقت خوندم که خدا ازم راضی باشد