2777
2789
عنوان

لابیاپلاستی

671 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها میخوام لابیاپلاستی کنم از اونایی که تجربه داشتن چند تا سوال داشتم 

درد داره؟ سکسم با شوهرم چطوری میشه؟ امکانش هست حس جنسیمو از دست بدم؟ ظاهرش چطور میشه؟

ظاهرش انگار لبارو غنچه کردی

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوستم نمدونم پیش کی عمل کرده میگفت خیلی درد داره ولی من پیش دکتر ناهید خواجه وند جراحی کردم حین عمل که اصلا درد نداشتم بعدشم دردش خیلی کم بود یعنی اونی دوست من تعریف میکرد غیر قابل تحمل بود. ولی وقتی من جراحی کردم اونقدر درد نداشتم فک میکنم بستگی داره که پیش کدوم دکتر بری حتما برو پیش ی دکتر خوب

فکر نمی کنم روی رابطه تاثیر داشته باشه منم میخوام برم ولی هنوز دو دلم هنوز هیچی ب همسرم نگفتم همش میگم نکنه مخالفت کنه چون سر عمل کلپورافیم خیلی اذیت شد طفلک هیچکس نبود ازم مراقبت کنه همه کارای خونه افتاده بود گردن خودش 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

من رفتم پیش دکتر خواجه وند به من گفتن با ی روش جدید جراحی میکنه و روش رو کامل برام توضیح داد و درد بعد جراحیمم خیلی کم بود تاثیری هم رو رابطه جنسیم نذاشت و ظاهرش خیلی طبیعی شد