2777
2789
عنوان

هشدار کم آبی 😔💧🏜️

319 بازدید | 24 پست

امروز این برام اومد خیلی ناراحت شدم. تروخدا یکم بیشتر دقت کنید. حتی شده یک لیتر کمتر از سابق آب هدر بدین ولی این کار رو بکنین. موقع حمام و ظرف شستن مخصوصا 

هشدار!

شهروند گرامی با وجود بارش های چند روز گذشته، حجم ذخاير آب سدهای تهران به پايين ترين ميزان خود در نيم قرن گذشته رسيده است.

مصرفمان را تا حد امكان كاهش دهيم.

شركت آب و فاضلاب استان تهران

واس منم اومده

بارون بیاد نیاد همش همینه حرفشون

فقط مابایدکاری بکنیم خودشون هیچکاری نکنن واس کم آبی

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هزار بار گفتمممم با این چیزا  حل نمیشه  مدیریتتتتت باید باشه 

ترتیبش کشاورزی  صنعت  بعد مصارف خانگی ! 

کشاورزی ببین چقدر آب مصرف میکنه

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
واس منم اومده بارون بیاد نیاد همش همینه حرفشون فقط مابایدکاری بکنیم خودشون هیچکاری نکنن واس کم آبی

بله متاسفانه. همیشه از بقیه انتظار دارن. ولی چاره چیه. حداقل مام کمتر مصرف کنیم. حیف کشورمون 

هزار بار گفتمممم با این چیزا  حل نمیشه  مدیریتتتتت باید باشه  ترتیبش کشاورزی &nbs ...

آره راس میگین. اینم هست. بخش مهم قضیه هم هست. ولی من خیلییی میبینم یک سری از اطرافیانم اسراف میکنن. حتی اگر یک روزی مدیریتش هم درست بشه و نظارت بشه این اخلاق بد ما باید بره 

آره راس میگین. اینم هست. بخش مهم قضیه هم هست. ولی من خیلییی میبینم یک سری از اطرافیانم اسراف میکنن. ...

اره ماهم باید درست استفاده کنیم . اما با این چیزا حل نمیشه  

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ