مامان های عزیز سلام
خرداد 1400 بود، که به علائم پسر سه ماهه ام مشکوک شدم، علائمش رو نمیگم که مادرا حساس نشن.
بعد از دکتر بردن و ام آر آی متاسفانه متوجه شدیم که پسرک من کیست مغزی اراکنوئید داره و باعث هیدروسفالی یا جمع شدن آب دور مغز شده که توی سونوگرافی بارداری هم تشخیص نداده بودن.
شرایطش از نظر دکترها اورژانسی و خطرناک بود و هر لحظه خدایی نکرده امکان کما و تشنج و... وجود داشت، در عرض چند روز بیمارستان بستری شد و هم آنژیوگرافی شد و هم دستگاهی به نام شانت یا شنت براش گذاشتن که از تو سر هست و لوله داره که تا داخل شکمش اومده، تنها نمود بیرونی دستگاهش هم کمی برآمدگی روی سر هست که با مو پوشیده شده، خیلی روزهای سخت و دشواری رو گذروندیم، آینده ی بچه برای ما و دکتر ها نا معلوم بود، میگفتن امکان داره کاملا سالم و باهوش باشه، امکان هم داره هزار مشکل پیدا کنه و هیچی مشخص نیست، پسرک کوچولوی من بارها درد کشید، گشنگی رو تحمل کردم، زیر عمل دوام آورد، دوران سخت نقاهت بعد از عمل رو هم به لطف خدا پشت سر گذروند و الان دیگه داره برای خودش مردی میشه😉
گل پسر من یک سال و هفت ماهه است، از لطف و بزرگی خدا و اهل بیت، هزار الحمدلله کاملا نرمال و سالمه، به موقع نشست، به موقع راه افتاد، به موقع صحبت کرد،هوشش خوبه و دستگاهش هم مشکلی براش ایجاد نکرده. کمی ضعیفه و زود به زود مریض میشه و کمتر از بچه های دیگه وزن میگیره که با توجه به روزهایی که گذرونده به نظرم طبیعیه، من اين تاپیک رو زدم، چون وقتی خودم اون روزا رو میگذرونم صبح تا شب نی نی سایت رو زیر و رو میکردم که توی حرف های کسایی که با هیدروسفالی آشنا بودن روزنه ای اميد پیدا کنم و نمیکردم. من این رو نوشتم که اگر خدایی نکرده، خدایی نکرده مادری متوجه شد بچه اش همچین مشکلی داره و تو اینترنت سرچ کرد، متوجه بشه که خدا خیلی بزرگتر از مشکلشه و با توکل به خودش ایشالا به زودی بچه اش سلامتی اش رو به دست میاره و مثل پسر من شیطنت میکنه، اگر تاپیک من براتون روزنه اميد بود، ممنون میشم که برای سلامتی پسرم دعا کنید🙏
به اميد سلامتی همه ی فرشته کوچولوها