2777
2789
عنوان

هیدروسفالی

| مشاهده متن کامل بحث + 27409 بازدید | 53 پست

سلام ممنون از وقتی که گذاشتید و در مورد وضعیت فرزندتون اطلاع رسانی کردید.من ۳۴ سالم تا قبل از اینکه برم دانشگاه هیچ مشکلی نداشتم 😔

دانشگاه رشته مهندسی تعمیر و نگهداری هواپیما قبول شدم ترم آخر میفرستادن واسه گواهی سلامت اونجا چکاپ که شدم دکتر بهم گفتن نوار مغزت نرمال نیست😭

دیگه پیگیر که شدیم فهمیدم بیماری هیدروسفالی دارم درسته دیگه همون مقطع کاردانی که تموم شد واسه کارشناسی تغییر رشته دادم خداروشکر تونستم لیسانسم رو هم بگیرم ولی حدودا سه ماه کامل فراموشی گرفتم یعنی درحدی که شب میخوام بخوابم اصلا کل روز و شبی که گذروندم رو یادم نیست 😭😭

میخواستم ازتون خواهش کنم اگر راهی برای مشکلم سراغ دارید بهم بگید بخدا تا عمر دارم دعاتون میکنم به مرگ خودم راست میگم ببخشید زیاد حرف زدم حلال کنید

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دختر من ۵ سالشه ۲ ماهگی هیدروسفال شد حالا یکم راه میره بدنش شله کلا حرف میزنه هوشش خوبه خیلی نگ ...

ببخشید دخترتون ت هیدروسفال شدید بود نیاز ب کار درمانی هم داشت بردینش؟پسر من هم از دوماهگی هیدروسفالی شد الان ۸ ماهشه لبخند اینا نمیزنه اصلا الان تازه دارم میبرم کار درمانی خیلی غصه اشو میخورم ک اگ نتونه راه بره

ببخشید دخترتون ت هیدروسفال شدید بود نیاز ب کار درمانی هم داشت بردینش؟پسر من هم از دوماهگی هیدروسفالی ...

اره عزیزم حتما ببر کاردرمانی خیلی خیلی تاثیر داره فقط فشار بهش میارن که تشنج کنه

ببخشید دخترتون ت هیدروسفال شدید بود نیاز ب کار درمانی هم داشت بردینش؟پسر من هم از دوماهگی هیدروسفالی ...

عزیزم حتما حتما ببر کاردرمانی فوق العاده تأثیر داره

من دارم میبرم و تأثیر شو دیدم