2777
2789
عنوان

هیدروسفالی

| مشاهده متن کامل بحث + 27409 بازدید | 53 پست

سلام کاش می‌شد الان از وضعیت بچتون بدونم من خیلی به کمکتون نیاز دارم پسرم تازگی شنت گذاشته ! اگر پیام منو میبینید خواهش میکنم درخواست دوستی منو قبول کنیدباید ازتون راهنمایی بگیرم

سلام کاش می‌شد الان از وضعیت بچتون بدونم من خیلی به کمکتون نیاز دارم پسرم تازگی شنت گذاشته ! اگر پیا ...

سلام عزیزم،پسر من ۴ ساله شده الحمدلله ،از نظر هوشی و تکامل از بچه های هم سن خودش هم بهتره به لطف خدا ،فقط کمی ریز اندام و کمی ضعیفه.تا الان هم استرس زیاد بهمون داده🙃ولی انتهای همه اشون خیر و سلامتی بوده شکرخدا.انشالله خدا به پسرتون سلامتی بده،قد کشیدنش رو جلوی چشمت ببینی و کیف کنی،برای پسرک منم دعا کن که همیشه سلامت باشه😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام استارتر خواهش میکنم ازت التماست میکنم یه راه ارتباطی به من بده من باید باهات صحبت کنم پسر منم کیست اراکنویید داره و شنت گذاشتن التماس میکنم جواب بده یه شماره ای چیزی از خودت بده من خیلی به کمکت نیاز دارم التماست میکنم

سلام تو رو خدااگر پیام منو میبینید جواز بدیذشما کدام شهرید منن پسرم هیدر. سفال شد بر اثر خونریزی حال ...

سلام حال بچتون چطوره بچه ی منم در اثر خونریزی هیدروسفال شد اگه پیاممو خوندین جواب بدین