2777
2789
عنوان

عود واریکوسل

245 بازدید | 10 پست

دوسال پیش عمل کرد ولی باردار نشدیم سونو رفت سمت چپ گرید دو عود کرده دکتر زنان رفتم میگه عمل کنه سه ماه بعد بیا دکتر هم میکه عمل  الان باهاش تلفنی صحبت کردم میگم امیدی هس خوب بشع میگه انشالله ولی قطعی نیس شاید بدتر بشه شایدم بهتر شه  بخدا دو شبه هردو نخوابیدیم  ازمایش اسمرمم داد تعریفی ندارع قبل عمل بهتر بود کارمون شده گریع سال ۹۲ یه پسر شیش ماهه سقط کردم  یه دختر ۸ ساله دارم امید داشتم دومی پسر بشع که نامید شدیم رفت  چیکار کنم  دارو هم میخورد اتفاقا قبل عمل دارو ها بدتر کرد فقط ارزوی مرگ دارم  چرا من تو هیجی شانس ندارم 

امیدتو ازدست نده خدارو شکر کن گل دخترتو داری منم شنیدم واریکوسل بعد عمل دوباره ممکنه عود کنه  خرنوب کاسنی استفاده کردید اینجا خیلیا با همین ج گرفتن شنیدم سیر سیاه با عسل اصل، مخلوط کن با نان جو  قبل صبحانه هم خوبه

از 96تو نی نی سایت پلاسم                                   türk kızı

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدتو ازدست نده خدارو شکر کن گل دخترتو داری منم شنیدم واریکوسل بعد عمل دوباره ممکنه عود کنه  خ ...

دوسال بی بی چک زدن امید داشتن اخرشم اب پاکی رو بریزن بگن نمیشع  توهم ته مانده امیدتو از دست بدی 

دوسال بی بی چک زدن امید داشتن اخرشم اب پاکی رو بریزن بگن نمیشع  توهم ته مانده امیدتو از دست بدی ...

انشالله اونم میشه فقط پیش دخترت اینجوری نگی ناراحت میشه

انشالله اونم میشه فقط پیش دخترت اینجوری نگی ناراحت میشه

کی وقتم داره میره راسش دیگه زره ای امید ندارم زره ای خدا کنه بمیرم خلاص شم  یجا شانس نداشتم  وقتی پسرم سقط شد فهمیدم این ارزو رو هم باید به گور ببرم 

نگو الان تو ب این موضوع حساس شدی آنقدر عذاب آور شده برات اگه ی مدت بخودت امیدواری بدی بعد بیخیالی میبینی ک  فکرشم نمیکردی بشه فک کنم قانون زندگیه تا رو ی چیزی پافشاری میکنیم بدتر از آدم دورتر میشه انگار لج کرده فراریه