2777
2789
عنوان

خونه کوچک

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 46 پست
لمویی چه جور جایی هست  برای زندگی  

اگر شیراز هستی بعد دروازه قرآن به سمت زرقان که میری اول زرقان بریدگی هست اول اون بریدگی مسکن مهر هست اسمش شهرک امام رضا هست پایین مسکن مهرها یه روستا هست به اسم لپویی این مسکن مهرها هم دیگه معروف شدن به مسکن مهر لپویی. خودمم اونجا خونه دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من اگر واقعا الان تو معذورات نیستی نه خونتو بفروش نه زمینتو صبر کن قیمت بیاد ولی اگر واقعا سخ ...

خونه مونو دوس دارم فقط حرف مردم اذیت میکنه منو چون دیگه خونه کسی نمیرم شهرستان رفتنی خیلی راحتم خیلی شیک و تر تمیزه همه رو با سلیقه خودم درست کردم فقط کوچیکه

این پولم میزاشتی روش فوقش میتونستی تو پرند مسکن مهر بگیری بعدم الانم زمانی خاستی خب میفروشی میزاری ر ...

بخدا خسته شدم هر چی تلاش میکنیم من و شوهرم همه چی ده برابر میشه زورمون به هیچی نمیرسه

بخدا خسته شدم هر چی تلاش میکنیم من و شوهرم همه چی ده برابر میشه زورمون به هیچی نمیرسه

چاره چیه شما تنها نیستی خیلیا الان اوضاشون همینه تازه خیلیا همینم ندارن خداشکر بالاخره یچی دارین ایشالا پیشرفت میکنید بهترین خونه رو میخرید

جای خوبیه ؟

اره از لحاظ امنیت و ساکتی خیلی خوبه خونمون هم خیلی دوست دارم همه جای شهرک هم دکه سوپری و سبزی فروشی و همه چیز داره از لحاظ فشار اب هم که عاااااالی من تنها مشکلم مسیرشه که تنهایی رفت و امد برام سخته خونه بابام اینا بیام و برگردم سختمه باید حتما شوهرم باشه ولی خب اگر اونجا نمیخریدم دیگه هیچ جا با حدود 450 تومن که داشتم خونه گیرم نمیومد 6 ماه پیش الان که گرونتره