2777
2789
عنوان

گزینه دو و جمعه

373 بازدید | 24 پست

سلام ما این هفته مدرسه میخواد ازمون گزینه دو رو برگزار کنه و به ما دیروز اطلاع دادن .اگه هوای تهران آلوده باشه امکان داره تعطیل بشه ؟ یا انلاین بشه؟5 نمره ترم درصد گزینه دو هس:)

اولا ۵ نمره امتحان ترمت نیست 

این جوری گفتن بخونی پس نگران نباش

دوما گزینه دو کلااااا انلاینه و امتحان حضوری نداره امسال!

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا ۵ نمره امتحان ترمت نیست  این جوری گفتن بخونی پس نگران نباش دوما گزینه دو کلااااا انلاینه ...

واقعا؟؟؟ اخه همین الان اطلاعیه گذاشت  که حضوریه .میتونه بخاطر اینکه حوضه امتحان خود مدرسه هس حضوری بشه یا کلا انلاینه؟

اولا ۵ نمره امتحان ترمت نیست  این جوری گفتن بخونی پس نگران نباش دوما گزینه دو کلااااا انلاینه ...

من مشهدم گزینه دو حضوریه

میدونم خیلی حق میگم ولی لطف کن لایک نکن داداچ😬
واقعا؟؟؟ اخه همین الان اطلاعیه گذاشت  که حضوریه .میتونه بخاطر اینکه حوضه امتحان خود مدرسه هس حض ...

نه عزیزم شهر به شهر فرق داره

اون چیزیم ک گفتن احتمالا ۵ نمره مستمره که اونم اینجوری گفتن بترسین بخونین هیچوقت همچین کاری نمیکنن

میدونم خیلی حق میگم ولی لطف کن لایک نکن داداچ😬
عزیزم همیشه هم به ما این جور میگفتن نگرانش نباش در حد ۵ نمره عمرا تاثیر نمیدن بعد هم نه احتمالا تعطی ...

نگه میدارن لحظه اخر میگن ادم استرس میگیره:))

انشااله که تاثیر ندن

واقعا؟؟؟ اخه همین الان اطلاعیه گذاشت  که حضوریه .میتونه بخاطر اینکه حوضه امتحان خود مدرسه هس حض ...

شاید خودشون کپی میکنن براتون

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من مشهدم گزینه دو حضوریه

من تهرانم از مشاورم پرسیدم گفت حضوری نداره کلا

نمیدونم شایدم الکی گفت که به زور مجبورم کنه قلمچی بدم🥴

نگه میدارن لحظه اخر میگن ادم استرس میگیره:)) انشااله که تاثیر ندن

نه منم که دهم بودن میگفتن یا راهنمایی نهایت میکردنش یه نمره مثل امتحان و همیشه یه نمره بد هم حذف میکردن تو طول ترم یا به نهایت به صورت مثبت تاثیر میدادن یعنی کسی که خوب بشه براش تاثیر میدادن کسی که نه هم نه بعد تازه مستمر اصلا مهم نیست تو مثلا نوبت اول نمره بالا ۱۹ یا ۲۰ شو بهت کمک میکنن مستمر نمی زارن خیلی پایین بمونه ولی اینا رو که میگم نه که نخونی الان یک روز و نیم وقت داری کلی میشه خوند