2777
2789
عنوان

تولد نامزدمه🤨

151 بازدید | 15 پست

بچه ها بیاین بگین تولد نامزدم چجوری سورپرایزش کنم میخوام براش هم کادو بگیرم هم یه کیک دونفره، نحوه سورپرایزم با کیک چطور باشه و کادو چی بخرم😑

هیچی بهش زنگ بزن بگو بیا در شیرینی فروشی میخوام یه کیک دو نفره انتخاب کنی تو راهت هم یه کادو واسه خودت بخر بیا بده به من بعد بدم بهت فقط هزینه کیک من میدم اونم اگر زود بیای دیر کنی پول اونم خودت باید بدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه بدبختیمم از اینه که سه روز بعد تولدش ولنتاینه😑

از یه طرف میخوام براش خاص باشه همه چی چون ازم دوره تقریبا همیشه هم داره سختی میکشه تو کارش میخوام خوشحالش کنم🙁

آخه بدبختیمم از اینه که سه روز بعد تولدش ولنتاینه😑 از یه طرف میخوام براش خاص باشه همه چی چون ازم د ...

خب وسط این دوتا بگیر ک جفتش حساب بشه. خوبه ک قدرش میدونی انشالله همیشه کنار هم شاد و خوشبخت باشید❤

1404/01/23 رفت🙂1404/09/13 رفتم🥲 وطن 💔🕊

خب وسط این دوتا بگیر ک جفتش حساب بشه. خوبه ک قدرش میدونی انشالله همیشه کنار هم شاد و خوشبخت باشید❤

همین فکرو داشتم اما چون وضعیت شغایش جوریه که بهمن نمیتونه بیاد مرخصی دی قراره بیاد منم میخوام پیش پیش سورپرایزش کنم چون نمیبینمش🥲

فداتشم عزیزم مرسی💋😊

همین فکرو داشتم اما چون وضعیت شغایش جوریه که بهمن نمیتونه بیاد مرخصی دی قراره بیاد منم میخوام پیش پی ...

خیلی خوبه حسابی سوپرایز میشه میتونی بعد بهمن ماه  ک دیدیش هم یه هدیه کوچیک هم برای ولین بهش بدی

1404/01/23 رفت🙂1404/09/13 رفتم🥲 وطن 💔🕊

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز