2777
2789
عنوان

سهمیه و پزشکی

944 بازدید | 54 پست

یه تایپیک قدیمی خوندم تو همین نی نی سایت

میگفتن اشناهاشون با درصدای منفی پزشکی قبول شده چون سهمیه جانباز داشتن

یا اینکه با ۱۵۰هزار و ۱۰۰ هزار پزشکی قبول شدن

مگه میشه اخه؟ کی دیده این مواردو؟

والا من دبیرستان بوذم.دوستم فرزند شهید بود.رتبش شده بود۸۰۰. مهندسی کشاورزی قبول شد.اونم سال دوم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یکی رو دیدم که انسانی بود به زور ازاد قبول شد

خیلی کمک کننده هست این سهمیه 

ولی خب بین خوشون رقابت دارن 

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بله سهمیه دخیل هستش.دو یا سه صفر از عدد رتبه رو برمیدارن.

مثلا رتبه شما شده ۶۰۰۰۰، بعد با سهمیه میسه ۶۰ و یا ۶۰۰!!!

صندوق زندگی، پر از پیام‌های خداست.با شماست که کدام را بخوانید و یا رد کنید...

من دیدم با درصد منفی چهار تو زبان و درصد ۱۰ تو زیست از فیزیوتراپی تبریز قبول شد رتبه منطقه ۱ شد ۱۹۰۰ هنوز اون موقع که سهمیه هارو انقدر افزایش نداده بودن

ولی اینا حق الناسه ،حق الناس کسایی که درس میخونند و کسایی که کل سال مشغول الواتی اند بجای اینا ناحق میرند صندلی دانشگاه و پر میکنند اگه خدایی هست من راضی نیستم

من دیدم با درصد منفی چهار تو زبان و درصد ۱۰ تو زیست از فیزیوتراپی تبریز قبول شد رتبه منطقه ۱ شد ۱۹۰۰ ...

کاش واقعا یه عدالت و جزایی تو این دنیاعم بود 🥲

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز
خواهرشوهر من. منفی نزده بود اما با اون درصدا تو سهمیه آزاد پرستاریم نمیاورد

رتبش چند بود؟ چی شد وصعیتش بالاخره؟ حداقل حرفای شما رو بهتر میتونم قبول کنم چون نزدیکه اون شخص به شما

سهمیه بیست و پنج اگه تا بیست هزار منطقه بشی پزشکی دولتی میاری تا سی هزار منطقه آزاد 

سهمیه پنج درصد اگه داشته باشی نهایتاااا تا پنج هزار منطقه پزشکی آزاد 

❤️❤️❤️مامانا عشقن🥳
کاش واقعا یه عدالت و جزایی تو این دنیاعم بود 🥲

بخدا دیگه حالم از عدالت بهم میخوره خانواده شهدا و جانبازان وایثارگر و..... همه جا هستند تو استخدامی تو کنکور انگار فقط ما اضافه ایم ۶۰ درصد سهیمه تو آزمون استخدامی هنوز به گفته خودشون برای ایناست که به تهش بری بیشتر از این حرفاست بخدا دزدیه حروم خوریه امثال من راضی نیستیم