2777
2789
عنوان

لنفوتراپی

| مشاهده متن کامل بحث + 9196 بازدید | 60 پست
سلام عزیزم باید دکتر ایمنی نامه بده تا رضایی برامون لنفو کنه؟ چون دکتر شرکت قبول نمیکنه شما ایمنی رو ...

عزیزم دکتر شرکت لنفو تراپی و قبول نداره برا همین منم رفتم پیش دکتر قاسمی فقط هم ازمایشگاه دکتر رضایی داخل شمس آبادی انجام میده .

دکترا دوستن یا لنفو رو قبول دارن یا ندارن حد وسطم نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الان ای وی ای جی زدم چهارماه از لنفوم گذشته و باردارشدم بنظرت امیدی هس؟ اسفند لنفوسیت تراپیم تمو ...

شما ای وی اف کردید ک باید ای وی ای جی بزنید یا فرقی نداره حتی با لنفوسیت تراپی و بارداری طبیعی بازم باید سرم را زد؟؟ 

چند تا سرم براتون تجویز کردن؟

شما ای وی اف کردید ک باید ای وی ای جی بزنید یا فرقی نداره حتی با لنفوسیت تراپی و بارداری طبیعی بازم ...

سلام وقت بخیر نه طبیعی باردارشدم 

بستگی به وزن داره من ۵۵ کیلو بودم چون به ۶۰ نزدیک بود ۴ تا هرماه میزدم تاو۶ماهگی

خدایا نی نی قشنگمو بهم ببخش
سلام وقت بخیر نه طبیعی باردارشدم بستگی به وزن داره من ۵۵ کیلو بودم چون به ۶۰ نزدیک بود ۴ تا هرماه می ...

سلام عزیزم خوبی منم آپکام ۵ بود الان مرحله ۳ هستم ولی من به صورت آزاد رفتم انجام می‌دادم چون خیلی از پزشکا با لنفو مخالفن دلیلشم واقعا نمیدونم منم پارسال باردار شدم ولی سرم فقط تزریق کردم و سقط شد سؤالم اینه 

بعد از لنفو باید برم پیش دکتر قاسمی؟

دکتر زنان شما کی بود؟

سرم آی وی آی جی زدین تو بارداری؟ لنفو انجام نمیدادین دیگه؟

۱۰ سال اقدام کردم ۶ تا سقط کردم خود ایمنی دارم و تو مرحله لنفوتراپی هستم🍂🍁

سلام عزیزم خوبی منم آپکام ۵ بود الان مرحله ۳ هستم ولی من به صورت آزاد رفتم انجام می‌دادم چون خیلی از ...

سلام گلم خوبی ببخش میشه عکس آزمایش اپکاتون رو بفرستین چون منم سه سقط داشتم آزمایش دادم ایمنی مشکل دارم ولی اپکا نمیدونم کدومه تو ازمایش؟ 

سلام عزیزم خوبی منم آپکام ۵ بود الان مرحله ۳ هستم ولی من به صورت آزاد رفتم انجام می‌دادم چون خیلی از ...

میشه بگین چه داروهایی مصرف میکردین تو بارداری ها؟ من پردنیزولون وسرم و انوکسا هم مصرف میکردم 

سلام بله گلم برید پیش دکتر و اجازه بارداری بگیرید

بعد برید پیش دکتر ابوطالبی

من دخترمو از خدا و همت این دوتا دکترر دارم

سلام بله گلم برید پیش دکتر و اجازه بارداری بگیریدبعد برید پیش دکتر ابوطالبیمن دخترمو از خدا و همت ای ...

سلام خانومی امیدوارم حالت خوب باشه

من پیش دکتر رقایی رفتم عددآپکام ۲۰بود ولی گفت کمه باید یه دوره لنفوتراپی کنم

الان نمیدونم باید کجا برم وچیکارکنم هزینه لنفو چقدر میشه میتونی کمکم کنی؟

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
سلام خانومی امیدوارم حالت خوب باشهمن پیش دکتر رقایی رفتم عددآپکام ۲۰بود ولی گفت کمه باید یه دوره لنف ...

سلام خوبید برید ازمایشگاه دکتر رضایی سر شمس ابادی ساختمان بزرگان راهنماییتون میکنن

هزینش قاعدتا الان متفاوت شده 

اون زمان ۲ بود فکرکنم

سلام خوبید برید ازمایشگاه دکتر رضایی سر شمس ابادی ساختمان بزرگان راهنماییتون میکننهزینش قاعدتا الان ...

بله ممنونم گلم

رفتم وانجام دادم تقریبا ۲۳روز پیش.

شما چندوقت بعد لنفوباردار شدید؟

سلام خوبید برید ازمایشگاه دکتر رضایی سر شمس ابادی ساختمان بزرگان راهنماییتون میکننهزینش قاعدتا الان ...

سلام عزیزم من آزمایش آپکام جوابش اومد بعد لنفو آپکام از۲۰ شده ۱۰ همون آزمایشگاه رضاییم انجام دادم 😭

من چکار باید بکنم

آره عزیزم منم رضایی رفتم. انشالله که خیلی زود نتیجه میگیری. منم راه سختی رفتم

سلام گلی کاش پیاممو بخونی وجواب بدی،

من سقط پوچ داشتم رفتم آزمایشای بعد سقط رو داخل آزمایشگاه شریفی انجام دادن که مشخص شد آپکام ۲۰ هست دکتر رقایی گفت کمه برو لنفو کن من رفتم مطب دکتررضایی لنفو کردم یک ماه بعد دوباره رفتم آزمایشگاه دکتر شریفی آپکام رو تکرار کردم وبه جای اینکه بره بالاترشده بود۱۰😳

شما کجا آپکا دادید همون دکتر رضایی واینکه عددش چند شد میدونی علت اینکه از من کمترشده چیه