2777
2789
سلام خواهش میکنم به من بگو چطور تاپیک رو قفل میکنن؟ ببخشید اسی بی ربط بود

سلام عزیزم برو قسمت نی‌نی سایت من قسمت تاپیک هایی که ایجاد کردم فکر کنم اونجا میتونی قفل کنی از بس تاپیک نزدم یادم نیست اینو امتحان کن ببین درست میشه یا نه

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ده سال پیش تو نی نی سایت یکی نوشته بود راهکار برا موهای زائد 3_4سال پیش انجام دادم واقعا موثر بود

راهکارش چی بود عزیز

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
خانما کاش یکم به خودمون از اون لحاظ اهمیت بدیم که به کسی چه ربطی داره من پوستم چه رنگیه لباسم چه مدل ...

اگه خودمون سفید و بی مو دوست داشته باشیم چی؟😅ولی خدااایی به خود رسیدن حال ادمو خوب می کنه ربط نداره به این که فقط به خاطر شوهر باشه

فقط لیزر و تامام🤚😑

من لیزر میترسم سرطان زا باشه

البته میگن نیست اما من هیچ وقت قانع نشدم نباشه چون رشته خودم ژن بوده قانع نشدم

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله
یعنی پشماتو نمیزنی😂 شوخی کردم باهاتون موافقم

چرا مرتب اپلاسیون میکنم به خودمم میرسم ولی مهم نی شوهرم ترک های بارداری رو دوست داشته باشه یا ن،چون من توش دخیل نبودم،به صورتم میرسم ولی مهم نیست لاغر واستخونیه چون دست من نبوده،من تو کل عمرم همیشه به خاطر خودم به خودم رسیدم از نظر همه حتی شوهرم بهترینم ولی بازم خیانت دیدم.خیلی چیزا دست آدم نیست پس نباید خودشو اذیت کنه

💙تلاش برای رسیدن به اهداف
من لیزر میترسم سرطان زا باشه البته میگن نیست اما من هیچ وقت قانع نشدم نباشه چون رشته خودم ژن بوده ق ...

من که ۷ ساله انجام دادم 

تا الان که نگرفتم ✌️😅

بعد از اون همه باران خون 🌈 بلاخره میاد رنگین کمون 🌈✌️
واقعا برنامتو میگی و مقدارشو

هفته ای دو یا سه بار ، دو تا قاشق نشاسته بریز ، کمتر از یک چهارم لیوان گلاب بریز توش بذا روی شعله مث فرنی بشه . 

بعد اینو هرجا ک خواستی سفید کنی بزن . بذا ده دیقه ی ربع بمونه

ب صورت ک بزنی میشی سفید برفی ، بعد شستن صورت اصن خودت متوجه تفاوت رنگ میشی 

یه تعلیقی سابقه دار😎
راهکارش چی بود عزیز

روغن کنجد رو بردار بریز تو یه بطری توش رازیانه پودر شده بریز

گفتش 40 روز بمونه همش هم قاطی کن

جای تاریک بمونه

ولی مال من 6ماه موند یادمم رفت قاطی کنم

بعدش صافی کردم اون روغن رو بعد از تمیز کردن بزنی من رو موهای زائد پاهام میزنم واقعا کمه نسبت به خواهرام در صورتی که اونا لیزر هم رفتن باز تک و توک در میاد بعد یه مدت مال من به اندازه تک تک اونا شده

فقط اینم بگم تا چندی میزنی کمه..روغن رو قطع کنی دومرتبه زیاد میشه برمیگرده به حالت اول...مگر با پودر موبر تمیز کنی انطوری به حالت اول برنمیگرده کمتر میشه