2777
2789
اوهوم مخصوصا وقتی ازدواج کنی برات یک دقدقه میشه

چرا پس برای من نیست اصلا دغدغه🙂

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا منم متاهلم ولی مهم نیست برام

یه خانم مستقل و موفق که هم دبیر شیمی هست 🧪و هم محقق🧑‍🔬، در تلاش تولیدی خودش رو راه بندازه و کارآفرین بشه 💖و البته عاشق همسرشه ❤️🌹

عزیزم

ببخشید ولی دغدغه

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

خانما ی سوال  من خیلی پشمالوعم یا همه همینیم😑🤦🏻‍♀️

آخه خاک انقد حاصلخیر نمیشد این موها رو سرمون بودن 🤦🏻‍♀️😅

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸