2777
2789
عنوان

دلم شکست واقعا

172 بازدید | 13 پست

دیشب رفتم به مادر شوهرم کمک کردم واسه مربای به کلا خودم خورد کردم دونه هاشو در آوردم خوردشون کردم البته نصفشو خودش دیروزش خورد کرده بود درست کرده بود نصف دیگش مونده بود که گفتم بده خودم هم نصف میکنم هم خورد میکنم پختنش موند پای خودش شبش گذاشت پخت صبحش رفتم پایین پیشش صبح بخیر بگم بیام رفتم دیدم داره مربارو جابجا میکنه بعد برگشته میگه تو پاک بودی؟ آخه زنگ مربا خراب شده شاید پاک نبودی دست زدی بهش حقیقتش جا خوردم حق دارم ناراحت باشم یا نه البته قبلا هم بهم گفته بود اکه پاک نبودی اصلا من چیزی درست کردنا کمک نکن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا همیشه این جوریه که من اگه رضای خدا رو در نظر نگیرم و برم برای فلانی و به خاطر خوشحالی و رضایتش کار کنم خدا هم منو گرفتار می کنه به همون بنده اش تو همه اعمال همین طوریه مثلا من به خاطر فلانی غیبت فلانی رو می کنم یا به خاطر این که مادر شوهرم خوشش بیاد فلان گناهو انجام میدم و رضایت خدا رو میذارم زیر پام 

اینو به یه نفر که درس حدیث خونده گفتم گفت اماما هم همین حرف تو رو زدن و بهش رسیدن تو زندگی 

پس نماز اول وقتتو به خاطر هیچ کس و هیچ چیز به تاخیر ننداز و  فقط و فقط هم رضای خدا رو همه جا در نظر بگیر و حتی نماز شبت رو هم بخون اون موقع میبینی که کار خدا کسی بهت گیر نمیده