2777
2789
عنوان

شب یلدا ....

170 بازدید | 14 پست

خونه مادر شوهرم هستیم خانواده جاریم هم هستن اصلا حوصلشون ندارم . مخصوصا مادرش . آدم نگاه می‌کنه یک حال و احوال بلد نیست  مثل خر چشم آدم نگاه می‌کنه هیچی نمیگه بخاطر همین بدم میاد ازشون . چیکار کنم بنظرتون ؟؟؟

هیچی تحمل کن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسي جان شرمنده سوالم بي ربطه اگه اطلاع دارين لطفا كمك كنين من شنبه قراره پريود شم يني چهار روزه ديگه ...

نشاسته تو اب حل كن بخور

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

عقب ميندازه پريودي رو؟؟

بله

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

اونا خودشون دورهمی دارن مادرم اینا با خانواده خودش 

توام برو سمت مامانت اينا