2777
2789
عنوان

مشکل هورمونی

230 بازدید | 24 پست

بچه ها من روی صورتم موهای زائد دارم بقیه بدنمم بعضی جاها کم مو بعضی جاها بیشتر ازمایش هورمونی دادم همه هورمونام نرمال بود حتی هورمون مردانه «تستسترون»

مشکل از چی میتونه باشه ،یعنی ارثیه؟

اگر مشکل از تنبلیه تخمدان باشه بازم نباید هورمون مردانه م بالا باشه؟😑

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عامل ریزش مو و موی زائد خود تستسترون نیس مستقیما یکی از مشتقاتش به نام دیهیدروتستسترون هس 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

منم تستسترونم نرماله ولی دیهیدروتسترونم بالاست و ریزش موی زیادی دارم و موی زائد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

سونو دادی؟تنبلی داری؟

نه نرفتم 

ولی چون پریودی هام نامنظمه و موی زائد دارم احتمال میدم تنبلی داشته باشم🤦🏼‍♀️

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
منم تستسترونم نرماله ولی دیهیدروتسترونم بالاست و ریزش موی زیادی دارم و موی زائد

اگه همون DHEAباشه اینم جز ازمایشاتم بود نرماله باز

حالا یه سونو برو که مطمعن بشی

اره باید برم 🤦🏼‍♀️

اگه همون DHEAباشه اینم جز ازمایشاتم بود نرماله باز

نه dht 

نه dht 

من چون واسه مشکل موهای زائد رفتم دکتر همه هورمونا رو نوشت اما اینو ننوشته نمی دونم 

شما که مشکل موی زائد داذید بجز این مورد هیچ هورمون دیگه تی تون مشکل نداست؟تیروئید؟پرولاکتین؟

من چون واسه مشکل موهای زائد رفتم دکتر همه هورمونا رو نوشت اما اینو ننوشته نمی دونم  شما که مشک ...

عجیبه عامل اصلی رو برات ننوشته، متخصص غدد نوشت برات؟ سرچ بزن در مورد دیهیدروتستسترون بخون تنها عامل ریزش موی هورمونی و موی زائده فقط و فقط همینه که موثره