2777
2789
عنوان

پشت کنکوی

109 بازدید | 15 پست

یا فارق التحصیل  کسی هست برا کنکور تجربی بخونه دوباره 

کتاب دهم یازدهم دوازدهم باید مال چ سالی باشه ؟

کلاس هم میرین ؟

ریاضی فیزیکم ضعیفه چیکار کنم ؟

ترمیم معدل چجوریه ؟کی هس؟

من معدلم ۱۵ و خوردیه  اختصاصیامم ضعیفم  ترمیم معدلم باید بکنم  بنظرتون کنکور بدم خوب میشم ؟

چیکار باید بکنم بهتر بشم ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم کتاب باید حداقلش واسه کنکور هزارو چهار صد باشه اگه قبول اونه جدید بخر .

کلاس نمبرم از رو درسنامه میخونم  

اگه خیلی ضعیفی و حس می‌کنی خودت نمی‌فهمی به نظرم کلاس حضوری نرو کلاس آنلاین ثبت نام کن خیلی وقت گیریش کمتره 

ترمیم معدل یکی دی هست یکی خرداد 

معدلت کمه عیبی ندارع خب خرداد ترمیم می‌کنی خوب میشی  

به نظرم اگر میتونی یه مشاورخوب بگیر  کمکت کنه

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
نباید نظام قدیم باشه  یسری صفه ها حذف شده نیاز نیست بخری چند صفس فقط من کلاس میرم  اره ...

میشه بپرسم شماالان با کتاب و کلاس ک میری تقریبا چقد هزینش شده ؟؟؟

من ۲۴ سالمه دوباره میخام بخونم 

به نظرم کتاب باید حداقلش واسه کنکور هزارو چهار صد باشه اگه قبول اونه جدید بخر . کلاس نمبرم از رو در ...

این ترمیمدمعدل چجوریه شما میدونی من فقط شنیدم نمیدونم چ درسایی و چند بار میشه ؟هزینه ام داره چقده؟

میشه بپرسم شماالان با کتاب و کلاس ک میری تقریبا چقد هزینش شده ؟؟؟ من ۲۴ سالمه دوباره میخام بخونم&nb ...

کتابا الان خیلی گرون شدن یدونه کتاب ۵۰۰.۶۰۰ تومنه...بخوای بخونی باید یه ۱۰یا۱۵میلیون کنار بذاری حدداااقللل

میشه بپرسم شماالان با کتاب و کلاس ک میری تقریبا چقد هزینش شده ؟؟؟ من ۲۴ سالمه دوباره میخام بخونم&nb ...

من تو تهران ی اموزشگاه ثبت نام کردم انلاین میخونم کلاسی ۲ تومن بود 

با مشاوره و ازمون و اینا کلا ۱۲ شد 

کتابامم زیست خیلی سبز ای کیو سه سطحی

شیمی مبتکران

رباضی خیلی سبز مهر و ماه

فیزیک نشر الگو میکرو گاج