2777
2789
سه روز قبل موعودم تو تایپینگام هست منم فردا موعودمه ازمایشمم دادم البته چون قبل موعود بود بتام کم بو ...

مبارکا باشه پس! من هنوز نرفتم آز. سری قبل کاذب بود چشمم ترسیده. حالا باز می خوام بذارم. بعد دو ساعت دستشویی نرفتن میشه گذاشت؟

از منم همینقدر پررنگ بود عکسش تو تاپیکام هست

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکا باشه پس! من هنوز نرفتم آز. سری قبل کاذب بود چشمم ترسیده. حالا باز می خوام بذارم. بعد دو ساعت ...

عزیزم عمرا اگه این کاذب باشه من کاذب زیاد دیدم😅

۴ساعت مایعات نخور بعد بزن که باز خیالت راحت شه

ولی به نظرم سریع برو ازمایش که تا بعدظهر اماده بشه  برای منم دعا کن میرم ازمایش بتا بالا رفته باشه 

مبارکه جانم. چند ماهتونه؟

من هنوز یک ماه ممنونم گلم سلامت باشین

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
اوابوست برا چی مصرف کردی؟

یه خانومی اینجا پیشنهاد کرد. گفت من ذخیره تخمدانم پایین بوده (فکر کنم 0.3 بود) و یه ماه استفاده کردم و باردار شدم. منم ترغیب شدم. دو ماه استفاده کردم تا حالا

یه خانومی اینجا پیشنهاد کرد. گفت من ذخیره تخمدانم پایین بوده (فکر کنم 0.3 بود) و یه ماه استفاده کردم ...

تبريك ميگم عزيزم ؛ مبارك باشه

منم ذخيره تخمدانم كم بود٠.٣١ بود اووبوست مصرف كردم كه برم اي وي اف ولي طبيعي باردار شدم

به نظرم اووبوست واسه كيفيت تخمك خيلي اثر داره