2777
عنوان

من ۱۹ سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 59 پست
منم ۱۹ سالمه از نظر روحی خوب نیستم من انقد قبلا فشار روم بود ک تاثیرش الان این شده ک ابروهامو میکنم ...

ابزوهاتو نکن . وقتی سنت بیشتر شد پشیمون میشی . چون همیشه از نظر روحی اینجوری نیستم که حالمون بد باشه 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همسن شماها خیلی افسرده شدم... چه روزای سختی بود... ولی گذشت... دو سال رو از دست دادم... ولی بعدش ...

آخه من خسته شدم دوس دارم شاد باشم نه همش تظاهر باشه بخدا قیافم میبینم گریم میگیره 

ببین گلم ادم مذهبی نیستم ولی خدارو قبول دارم اینو گفتم که بعد حرف و حدیث پشتم نشه . ولی تنها کسی که ...

مرسی ولی مشکلم اینه کلا اعتماد به نفس از دست دادم نمیتونم به خودم اعتماد کنم تو کاری

❤❤

😘💕

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍

دوستان گلم 

میتونید با کتاب های روانشناسی ،خودشناسی،افزایش اعتماد به نفس و... 

خودتون مشکلاتتون رو حل کنید 

فقط باید حرکتی بزنید 

در این مورد تایپکای بانوی دوست داشتنی @دختر_گرانبها    

و بانوی عزیز @بانوآرتمیس   رو بخونید 

هر کس خودش می‌تونه خودش رو نجات بده 

امیدوارم همگی برای خودتون ارزش قائل شید و یه ساعت در روز رو به خوندن چنین کتابهایی برنامه ریزی کنید 

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
دوستان گلم  میتونید با کتاب های روانشناسی ،خودشناسی،افزایش اعتماد به نفس و...  خودتون مش ...

ویرایش شده 💗

دوستان گلم  میتونید با کتاب های روانشناسی ،خودشناسی،افزایش اعتماد به نفس و...  خودتون مش ...

مرسی عزیزم . میخونمشون . برات حمد هم خوندم داخل امضات نوشته بودی