2777
عنوان

من ۱۹ سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 59 پست

عزیزم میفهممت 

زندگی همینه ، اشتباه کردن و درس گرفتن 

گذشته ها گذشته 

از حالا به بعد مهمه 

یه کوچولو با خودت خلوت کن ، تنها بودن خیلی مهمه و لازم گاهی واقعا خوبه 

توی خلوتت بشین و ببین چه اشتباهاتی داشتی ، چرا؟ اهدافت چیه؟ و چه راه هایی برای رسیدن بهشون پیش روته؟ و و و 

بعد اشتباهاتت رو بپذیر و سعی کن تا جای ممکن که میتونی جبران کنی 

همین که پذیرفتی اشتباه کردی عالیه نازنین بانو 

برات بهترینها رو آرزو میکنم عزیزم 😊🌼🌱... 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه اصلا پول ندارم 

عزیزم هرروانشناسی هم نرو. بعصی ها سوء استفاده میکنن، خیلی دیدم که میگم. بشین. درست رو بخون تو رشته ای که دوست داری. نگران نباش عزیزم. تو لایق بهترین و پاک ترینها هستی. هیچ کس جای کسی نیس که تو رو قصاوت کنه. 

ببین گلم ادم مذهبی نیستم ولی خدارو قبول دارم اینو گفتم که بعد حرف و حدیث پشتم نشه . ولی تنها کسی که میتونهدبخودت کمک کنه خودتی . و دیگه کسی میتونه کمکت کنه که مثل خودت بوده و بعد راهشو سلیقشو پیدا کرده . 

...thi too shall pass

من هم سن تو ام و مشکلات تورو هم داشتم 

کاری که خودم کردم اینه که کل روزمو پر کردم با کارای مختلف یعنی سعی کردم برای خودم عادت های خوب بسازم کم کم حالم خیلییییی بهتر شده چون هم پیشرفت کردم هم وقت فکر کردن به گندایی که قبلا زدم رو دیگه ندارم

مَن با دیوانِگی عَجینَم...
عشق ابرو کندن که باز خوبه من ی عادتی دارم که حتی نمیتونم به زبون بیارم

من ۵ ساله دارم ابروها و مژه هامو میکنم الان داخلشون کلا خالیه کل اعتماد به نفسمو از دست دادم حس زیبایی ندارم

آغوش خدا همیشه بازه😍

چه خوبه که پشیمون شدی 

چه خوبه دنبال پیدا کردن راهی هستی برای آرامش واقعی😍

إن شاء اللّٰه با کمک خدا زودتر حالت خوب میشه و بهترین ها نصیبت میشه 😉💗

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
منم ۱۹ سالمه از نظر روحی خوب نیستم من انقد قبلا فشار روم بود ک تاثیرش الان این شده ک ابروهامو میکنم ...

منم همسن شماها خیلی افسرده شدم... چه روزای سختی بود... ولی گذشت... دو سال رو از دست دادم... ولی بعدش به سختی درس خوندم.‌... خیلی سختااااا. تمرکز نداشتم و مادرم مریض بود و همه کارها رو دوش من. ولی خوندم با نهایت تلاشم، کلاس زبانم میرفتم. آدم تیزهوشی هم نیستم، یعنی متوسطم، خیلی معمولی. با رتبه عالی قبول شدم.

شماها هم میتونین. 💝💝💝💝💝

من ۵ ساله دارم ابروها و مژه هامو میکنم الان داخلشون کلا خالیه کل اعتماد به نفسمو از دست دادم حس زیبا ...

ببین ابرو با ارایش درست میشه فوقش میکاری .یکم به خودت بیا این مشکل نیست مشکل اساسیتو حل کن که از استرس دورشی

...thi too shall pass