2777
2789
عنوان

مامانا سوال دارم

207 بازدید | 17 پست

سلام دخترم نزدیک ۱۰ ماهشه توی‌گهواره میخوابونمش هنوز نمیتونه راه بره. وقتی بیدار میشه وایمیسه سرپا میترسم یه بار خودشو بندازه پایین.خواستم براش تخت بگیرم ولی تخت یا حفاظ نداره یا هم حفاظشون مثل گهواره کوتاهه تا قدش نمیرسه.بنظرتون چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایین گهوارش پتو و بالش بزار خدایی نکرده افتاد جیزیش نشع بچه 

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣

نزارش اون تو،بچه تو این سن درکی از خطر نداره،من اصلا گهواره دوست ندارم مگر برای نوزاد زیر۴ماه که کولیک داشته باشه

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
گهواره دیگه خطرناکه من تو تختشم ک میزارم بلند میشه دست میگیره به حفاظش میترسم خیلیییی شیطونه تازه هن ...

خب تخت نوزاد حفاظش اندازه همین گهواره هست.گهوارش مدل تخته.بعد روی تخت خودمون اگ بزارم بازبدتره ممکنه بیفته

عزیزم تو اون تاپیکت میخواستم پست بزارم. تعطیل.  شد.   من خیلی درکت میکنم.  برو اینجا.  انشاالله خدا کمکت میکنه. امیدت فقط خدا باشه. 

افسردگی داری درکت میکنم. یه کانال بهت معرفی میکنم برو داخلش امید وارم کمکت باشه مشگلت حل بشه. مشاورش خوبه. حتی اگر پولیم ندی. به حرفات گوش میده و راهنماییت میکنه.    

کانال. همسران خوب هم تو تلگرام هست هم ایتا.       مشاور محسن پور احمد خمینی

عزیزم تاپیکت حذف شد مجبورم اینجا بگم

گلم من یه نگاهی ب دوتا تاپیکت انداختم

ب نظرم درمورد خودت تجدید نظر کن

خیلی تو فشار روحی هستی

افسرده شدی

همسرت یکم عجیبه ولی تو عجیب تری

خیلی وابسته ای خییییلیییییی

اینجوری خودتو از بین میبری

حیف ک فرصتشو ندارم وگرنه حتما کمکت میکردم

شما حتما به روانپزشک یا روانشناس مراجعه کن شاید کمکت کنن دیدتو نسبت ب زندگی عوض کنی

ی مدت بیخیال شوهرت باش عادی زندگیتو بکن

واسه خودت وقت بذار ارزش قائل شو آویزون شوهرت نشو

واسه خودت تفریح و سرگرمی جور کن

مطالعه کن کتاب خیلی خیلی بهت کمک میکنه 

پزشک عمومی

دختر منم ۱۱ماهشه فقط میشینه چهاردست وپاهم نمیره بدحپجور وابسته گهواره بود گهواره یکی دستم امانت بود اومدبردش دخترم بدقلق بود فقط باگهواره میخوابید سه شب نخوابید وقتی ازگهواره گرفتمش