2777
2789
عنوان

دیگه بریدم از زندگیم💔

431 بازدید | 43 پست

سلام خانوما الان نزدیک 40روزه با همسرم قهریم واقعا دیگه از دست تهمتاش خسته شدم، همش تهمت میزنه نمیزاره حرف بزنم کتکم میزنه، فقط فقط بخاطر بچه ام تحمل میکنم میگم شاید درست شد، ولی افسوس که چیزی تغییر نمیکنه امروز پسرم خیلی گریه کرد نه بیرون میریم نه با کسی رفت آمد دارم واقعا دیگه جفتمونم افسرده شدیم بخاطر گریه پسرم بلند شدم رفتم خونه مامانم برای شامم موندم بهش پیام دادم ما میمونیم اینجا گفت باشه، بعد شام داداشم مارو رسوند خونه، دیدم دراز کشیده سر جاش رفتم کنارش گفتم بزار حرف بزنم باهاش بزار من کوتاه بیام، گفتم نمیخوای تمومش کنی بسه دیگه خستمون کردی میای خونه نه حرف میزنی بچه چند روزه گریه میکنه نشده نیم ساعت دستشو بگیری ببریش بیرون چیزی برای خونه نمیخری پول نمیدی اینم شد زندگی، بچمو مریض کردی عصبی شده، گفت همینه که هست نون پنیر بخورید گفتم متاسفانه پنیرم تو خونه پیدا نمیشه،یهو خون جلوی چشامو گرفت گفتم بیشرفم اگه از فردا نرم دنبال کار، گفت برو هر کاری دوست داری بکن، یهو مثل وحشیا حمل کرد روم که رفتی خونه بابای فلان فلان شده ات یادت دادن 😓خیلی فحش های بد بار خانواده ام کرد اومد منو دوباره بزنه پسرم داد زد با گریه نه نه بابا تو رو خدا مامانمو نزن😭😭دلم کبابه برای بچه ام، بخدا خانواده تا حالا بهم نگفتن این کارو کن اون کارو نکن بلکه بیچاره هاهمیشه میگن دعوا تو هر خونه ای میشه دخترم

چند روزه پسرم میاد بهم میگه مامان منم بچه ام دلم قرمه سبزی میخواد😭چیکار کنم گوشت ندارم براش بپزم 

امشب نشستم بلند بلند برای بدبختیم زار زدم طفلی بچه ام هم پا به پای من گریه کرد 😭میون گریه هاش همش میگفت مامان گریه نکن منم گریه میکنما😭در حالی که داشت گریه میکرد. آخر سرم با گریه خوابش برد

حتما برو دنبال کار و مستقل شو بعدشم مهریه‌تو بذار اجرا و برو پزشکی قانونی جای کتکاشو نشون بده و شکایت کن و دیه بگیر. بعدش اگه آدم شد که هیچی. اگه نشد طلاق بگیر. اگه هم خیلی نگران تنهایی هستی برو بنیاد ازدواج راحت با یه آدم باشخصیت ازدواج کن. 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چرا نمیری خونه بابات بمونی

چرا طلاق نمیگیری

نمیگی بچه تو آینده عصبی و استرسی میشه

مامان بابای من همش دعوا میکردن الان خودم یه مادرم ولی یه مادر افسرده که حتی نمیتونه بچشو شاد کنه

اینارو دارم با گریه مینویسم آخه گناه من چی بود بخاطر حماقت مامان بابام الان من افسرده و عصبی بشم و بچمو بزنم

هنوزم که هنوزه آرزومه طلاق بگیرن ما راحت شیم

آره بیچاره بچه ام 💔😓بخدا بخاطر گریه هاش خوابم نمیبره از بس ناراحتم 

عزیزم برو خونه بابات قهر مهرتو بذار اجرا باور کن مردا از زن ضعیف زده میشن 

یجوری پدرشو دربیار که بیاد پابوسیت 

برو شکایت کن بگو کتکم میزنه

بگو خرج خونه رو نمیده ببین قانون چیکارش میکنه

خدا پسرمو ناخواسته بهم داد 😓وگرنه هیچ هیچ وقت بچه دار نمیشدم که بخوام بدبختش کنم💔😭بخدا از بچه ام تعریف نمیکنم خدا یه بچه ای بهمون داده همه حصرتشو میخورن خیلی باهوشه کلاس دوم جهشی به اصرار معلمش تابستون خوند، تو چرتکه بهترین شده موسسه ولی صد افسوس که خانواده اش مایم، نمیدونید چیا بهم میگه همش 7سالشه میگه مامان غصه نخور خودم بزرگ میشم بهترین زندگیو برات میسازم 💔اصلا درس میخونم از ایران دوتایی میریم