2777
2789

سلام دوستان 

من یه همکلاسی دارم که باهم یه درس عمومی برداشتیم یکی از پسرای کلاس عمومی از من خوشش اومده و رفته توی گروه کراش یاب دانشگاه درمورد من نوشته 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بعدش من واکنشی به پیامش نشون ندادم ولی دوستم اصرار می‌کرد که بفهم کیه پسره 😐

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گروه کراش یاب چیه😂واقعا موضوع گروه همینه؟

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

حالا خودش رفته جای من پیام داده که بفهمه کیه 😑

واقعا نمی‌دونم چه واکنشی بهش داشته باشم 😑

وای این کانال کراشیاب خیلی مسخرس ۹۰ درصد خودشون یا دوسناشون میرن مینویسن

نه این پسره خیلی تو کلاس هم ضایع است 😂

گروه کراش یاب چیه😂واقعا موضوع گروه همینه؟

آره هرکی از کسی خوشش بیاد مستقیم نتونه بگه اونجا میگه 😂

ودددف ینی چی نفهمیدم 

ببین دوستم رفته خودش رو جای من جا زده که بفهمه کی پیام داده چون خودش روی یکی پسرا کراش داره و احتمالش خیلی زیاده که همون پسره از من خوشش بیاد 😑

چ فوضوله من بودم واقعاعصبانی میشدم ک جای مثلامن پیام داده باشه😐

وای آره خیلییییی فضوله 

چونکه خودش روی پسره کراشه اینکارو کرده 😑

ببین دوستم رفته خودش رو جای من جا زده که بفهمه کی پیام داده چون خودش روی یکی پسرا کراش داره و احتمال ...

حالا از کجا میدونی کراش اون رو تو کراش؟ خودش بهت گف؟؟

کار بدی کرده بنظرم ب روش بیار  ولی از یه طرفم بهش حق میدم کنجکاوی کنه 

حالا از کجا میدونی کراش اون رو تو کراش؟ خودش بهت گف؟؟ کار بدی کرده بنظرم ب روش بیار  ولی از یه ...

آخه اون پسره خیلی داره ضایع رفتار میکنه کلا خیره شده به من البته ممکن هم هست اون نباشه 

این به خاطر اینکه مطمئن بشه رفته اینکار رو کرده 😑

عکسات به این دوستت هیچ وجه نده و نفرست. باهاشم سلفی نگیر. این آدم آبرو و اعتبارت با این کارش برد زیر سوال از هویتت سواستفاده کرد.

چه دوستایی پیدا میکنین خدایی خیلی تباهن.

در ضمن از تمام چتا هم باید باخبر باشی. لام تا کام. باهاشم کات کن حسوده. بهتون برنخوره حرفام به من خیلی برخورد کار دوستت خودت نمیدونم چرا انقد ریلکسی یا بیخیالی، اصلا کارش غیرقانونیهههه یکی منو بیاره پایین😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
عکسات به این دوستت هیچ وجه نده و نفرست. باهاشم سلفی نگیر. این آدم آبرو و اعتبارت با این کارش برد زیر ...

آره درست میگی ولی نمی تونم باهاش کات کنم اینجوری تنها میشم و تنهایی اصلا خوب نیست 🥲