سلام خانوما کی مشکل داشته برای باردار شدن مثل پولیپ رحم یا ذخیره تخمدان پایین یا کیست یا قاعدگی تا منظم و تیرویید و ...و اصلاح سبک کرده و خوب شده؟؟یا کسی که میخواسته آی وی اف انجام بده اما اصلاح سبک کرده و نیازی به این مرحله نداشته
اگه کسی هست در مورد اصلاح سبک یه توضیح دقیق بده و بگه باردار شده؟؟
شمام برام دعا کنید تا عید ان شا الله جواب بگیرم .البته هر چی خواست خودش باشه.ولی مطمئنا دعای شما بی ...
حتما عزیزم با دل شکسته م برات دعا میکنم به بزرگی خدا خودش قسمش میدم انشالله من و شما و همه ی منتظرا به زودی دامن همه مون سبز بشه با بچه های سالم و صالح انشالله به زودی خبر خوب بهم بدی
لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
حتما عزیزم با دل شکسته م برات دعا میکنم به بزرگی خدا خودش قسمش میدم انشالله من و شما و همه ی منتظرا ...
ان شا الله ممنون عزیز دلم ❤️ منم همیشه ب یادتون هستم 💝
خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝 من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍
خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝 من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍
گفت این ماه سونو بدم اگر فولی سایزش بزرگ نشده باشه
ماه بعد لتروزول بخورم
برای خودمم همون فولیک اسید و ویتامین ث جویدنی مولتی ویتامین+مینرال برای کیفیت فولی هام اوابوست ن ...
شما خواستی تهیه کنی چون مشکلی نداری۴تا قرص اول رو بخر
هردومون آزمایش دادیم نتیجه ش خوب بود دیگه نمیدونم دلیل این اتفاقات و سقط ها چیه
برای همسرتون هم فک نکنم مشکلی باشه چون همه ویتامین هست.فقط ال کارنیتین رو نمیدونم تحقیق بکنید
نمیدونم.از آزمایش اگه معلومه بگید ببینم و بگم عددش را
سونو دادی عزیزم
نمیدونم.از آزمایش اگه معلومه بگید ببینم و بگم عددش را
اگر دادی همون ک مال روز ۱۴ هست نوشته
خيلي ازت ممنونم عزيزم دستت درد نكنه انشالله به زودي دلت شاد بشه براي من هم دعا كنيد 🤲
لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
بله . ذخیره تخمدان هم پایینه.سونو دادم ولی گفته روز سوم یا چهارم پریودی بیا سونو مجدد که ببینم پولیپ ...
سونو روز چهاردهم یا سیزدهم دقیق میگه سایز فولیکول رو اگر بالای ۱۸ باشه شانس بارداری داری وگر نه فولیکول اون ماهت ب در نمیخوره
خيلي ازت ممنونم عزيزم دستت درد نكنه انشالله به زودي دلت شاد بشه براي من هم دعا كنيد 🤲
فدات بشم ان شا الله هممون صاحب نینی تپل بشیم
سلام گلم من بچه ي اولم فوت شد بعدش هم ٢تا سقط داشتم يه خانومي گفت شرايط من رو داشته با همسرشون بعد س ...
سلام عزیزم قبل از بارداری 5میخوری ولی بعد از بارداری دکتر تغییرش میده
فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏