2777
2789
عنوان

ف. ی .ل.تر. ش.کن

195 بازدید | 19 پست

سلام

بچه ها لطفاً ی قند شکن معرفی کنین ک قطعی نداشته باشه 

از غروب تا حالا همه قند شکن ها رو امتحان کردم لامصب هیچ کدوم نمیگیره با وای فای هستم اینترنتش خوبه مشکل نت ندارم .شما از چی استفاده میکنین .

مشکل قطع و وصلی دارین ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتراک بخر خودتو راحت کن 

از کجا جای معتبر نمی‌شناسم با قیمت البته مناسب 

شما الان  با قند شکن پولی هستین ؟ از کجا خریدین ؟ سایت یا کانال یا پیج از کجا ممنون میشم واقعا اعصاب آدمو خورد می‌کنه قند شکنا هی بگیر نگیر دارن

از کجا جای معتبر نمی‌شناسم با قیمت البته مناسب  شما الان  با قند شکن پولی هستین ؟ از کجا ...

یجا رو معرفی میکنم.. تلگرام اکانت تست یکساعته میدع رایگان.. اونو استفاده میکنی اگ خوب بود رو کوشیت جواب داد بعد اشتراک میخری قیمتاشم خوبه.. آره من پولی دارم

@SmartVPNrobot

البته این هفته اختلال سراسریه

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

یجا رو معرفی میکنم.. تلگرام اکانت تست یکساعته میدع رایگان.. اونو استفاده میکنی اگ خوب بود رو کوشیت ج ...

گرفتاری اینجاست ک من الان هیچ قند شکنی برام کار نمیکنه ک تلگرام بیاد بالا اون آدرسی ک دادین رو بزنم 

گرفتاری اینجاست ک من الان هیچ قند شکنی برام کار نمیکنه ک تلگرام بیاد بالا اون آدرسی ک دادین رو بزنم& ...

با پرو‌کسی برو.. البته امشب پروکسیا برا خودمم کار نمیکنن.. کلا امشب داخلیه اینترنت

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»