2777
2789
عنوان

تزریق ژل لب

| مشاهده متن کامل بحث + 3162 بازدید | 52 پست

من تازه ژل لبم صوفیدرم بود سیسی۸۰۰ت 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
یه کارایی رو نباید انجام بدی تا تاثیر ژله نره. اللن یادم نمی اد. یکیش فک کنم لب گرفتن بود

میگم ک من از لبام راضیم زیاد تو فکر این چیزا نیستم. خواهرم رفته

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چینی و کره ای فقط هست؟ اروپایی نیست؟

چرا خس ولی اینا طرفداراش بیشتره کره ای یجورایی هزینه بره چون هم سیسی ژل هاش بالا میره هم تعداد دفعات تزریق برای به صرفه بودن چینی خوبه چندین و چن مدل ژل هس حالا بستگی داره دکتری ک انتخاب میکنی با چی کار کنه

۷سال پیش ابرو هامو هاشور کردم دیگ ترمیم هم نرفتم بلکه کامل پاک بشه ک نشد الآنم میخام برم لیزر کنم کا ...

وای تتو خط چشم و و میکروبیلیدنگ یکی از دوستام گیر داره برم میگه چون چشمات بی روحه برو خط چشم بزن ولی اصلا خط چشم دائم دوست ندارم

چقد قیمتش مناسبه تا حالا اسم برندشو نشنیده بودم خوبه؟

هم خودم زدم قبلش هم دوستم رفته بود زده بود راضی بود منم رفتم همونجا برا اون خیلی قشنگ شد چون قبل من زده بود جا افتاده بود برا اون

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
وای تتو خط چشم و و میکروبیلیدنگ یکی از دوستام گیر داره برم میگه چون چشمات بی روحه برو خط چشم بزن ولی ...

ن اشتباه حالا بستگی به خودت داره دوست داری بزن

وای تتو خط چشم و و میکروبیلیدنگ یکی از دوستام گیر داره برم میگه چون چشمات بی روحه برو خط چشم بزن ولی ...

وای ما چند روز یکی از اقوام فوت کرده بود رفتیم سر مزارش یکی از عروساش رژ لب تاتو کرده بود ابروشم از این مدل ها بود شیطونی یه زمانی تاتو میکردن کرده بود. خیلی چیپ بود جلو افتاب رژلب صورتی و ابروی قهوه ای واااای وااای 

حالا احساس باکلاسی ام میکرد. تروخدا نکنی ها خیلی ضایع اس

عزیزم اگ تهرانی آدرس بدم برو میدان خراسان خیلی سر راسته ولی پیج ندارم